"E precum Busquets". Dică l-a anunţat pe Becali ce are de gând cu un titular: "Dacă eu vă spun că el o să joace... De ce să nu joace?"

6 sep 2018 10202 afişări Liga 1
"E precum Busquets". Dică l-a anunţat pe Becali ce are de gând cu un titular: "Dacă eu vă spun că el o să joace... De ce să nu joace?"

Discuţiile din jurul lui Dragoş Nedelcu se amplifică, după ce fotbalistul a recunoscut cu jumătate de gură că îi convine să joace şi ca fundaş central. În ultima sa intervenţie, Nicolae Dică a aprofundat cazul jucătorului venit de la Viitorul. 

În privinţa lui Nedelcu, Becali a dictat că fotbalistul va juca numai în centrul apărării FCSB, aspect care l-a incomodat în unele cazuri pe fotbalistul de 21 de ani. Întrebat dacă Nedelcu va mai juca pe postul său de bază, Dică a explicat: "De ce să nu joace mijlocaş central? Dacă eu vă spun că el o să joace... De ce să nu joace mijlocaş? Dacă va fi nevoie de el mijlocaş central, va juca mijlocaş central. Prima dată când l-am văzut pe Nedelcu, era fundaş central la Academie. Apoi a debutat la echipa mare şi a trecut mijlocaş central. Poate să joace fundaş central pentru că pasează, urcă bine, face superioritate cu mingea. E un jucător care poate să ajute din acea poziţie. Are viteză bună pentru fundaş central, anticipeaza bine", a declarat antrenorul pentru DigiSport. 

De asemenea, Dică a enumerat minusurile lui Nedelcu, dar şi rolul pe care-l îndeplineşte fotbalistul pe teren: "Are o problemă... la dueluri aeriene nu e bun. Dar să ne uităm la Chiricheş, la Gardoş, care sunt la fel. Poate să joace fundaş central! Nedelcu e cam acelaşi tip de jucător cu Busquets. Poate fi mai util pe faza ofensivă ca fundaş central decât ca mijlocaş, nu poate să joace cu spatele la poartă. Dar asta nu înseamnă că nu poate să joace mijlocaş central. Cu cât îl duci mai sus, cu atât e mai greu, pentru că spaţiile sunt mai mici", a mai spus Dică pentru sursa citată. 

Pe postul de mijlocaş central, FCSB îi are pe Dragoş Nedelcu, Hristo Zlatinski, Mihai Pintilii, Lucian Filip şi Ovidiu Popescu.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.