"E o mare nedreptate, dar nu renunţăm la echipă!"

9 iul 2009 39 afişări Comentează şi tu Liga 1
"E o mare nedreptate, dar nu renunţăm la echipă!" "E o mare nedreptate, dar nu renunţăm la echipă"

Preşedintele interimar al FC Argeş, Andrei Penescu, a declarat că decizia de retrogradare luată miercuri de Comisia de Disciplină a LPF este o mare nedreptate, dar a precizat că nici în aceste condiţii acţionariatul nu va renunţa la echipă.

"Este cea mai mare nedreptate... Cu toate astea, noi nu vom renunţa la echipă şi la brand. Mă întreb, dacă tatăl meu este acuzat că a dat mită, cui a dat, pentru că toţi sunt liberi", a spus oficialul piteştean, fiul patronului Cornel Penescu, reţinut în cazul corupţiei din arbitrajul românesc.

Andrei Penescu a anunţat că jucătorii echipei FC Argeş le-au fost plătite, miercuri, restanţele financiare din ultimile două luni.

Aflat cu echipa în stagiul de pregătire din Austria, antrenorul Ionuţ Badea nu a dorit să comenteze decizia Comisiei de Disciplină a LPF, spunând doar că speră ca aceasta să fie schimbată la Comisia de Recurs. "Nu este căderea mea să comentez deciziile Comisiei, dar sper că în cele cinci zile pe care le avem la dispoziţie pentru a depune memoriu, să convingem Comisia de Recurs să schimbe decizia de a ne retrograda. Mai multe nu vreau să comentez despre acest caz", a adăugat Badea.

Mediafax

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.