După ce a dat lovitura cu Bastos, Paszkany mai pregăteşte 3 BOMBE! 10 milioane de euro pentru transferul a trei jucători

22 dec 2012 19238 afişări Liga 1
După ce a dat lovitura cu Bastos, Paszkany mai pregăteşte 3 BOMBE! 10 milioane de euro pentru transferul a trei jucători

ProSport a anunţat imediat după ce formaţia din Gruia a ratat optimile Ligii că Paszkany i-a dat mână liberă lui Iuliu Mureşan să cedeze cei mai importanţi jucători şi să reconstruiască echipa.

Astfel, după ce Bastos a fost cedat la Al Nasr pentru 3,5 milioane de euro, alţi trei jucători importanţi au primit acceptul să plece de la CFR.

Grecul Kapetanos ar putea să fie umătorul care părăseşte Clujul. Acesta a primit acceptul lui Paszkany să plece în străinătate pentru 3 milioane de euro, fiind şanse mari să ajungă la un acord cu un club din Germania, cel mai probabil Mainz.

O altă mutare care se va perfecta mai mult ca sigur este plecarea lui Sougou. Senegalezul are clauză în contract prin care poate să plece pentru 4 milioane de euro, impresarii acestuia fiind aproape să ajungă la un acord cu un club din Anglia, Wigan fiind în prim plan.

Un alt jucător care are şanse mari să plece este Ivo Pinto. Adus de la Porto împrumut în vară, acesta a fost cumpărat zilele trecute definitiv pentru 1 milion de euro. Pinto e deja pe lista mai multor cluburi din Italia şi ar putea să fie cedat pentru 3,5 milioane de euro.

De asemenea, Paszkany l-a mandatat pe Mureşan să îi cedeze pe Gabi Mureşan şi Vasile Maftei pentru a nu mai plăti lunar 20.000 de euro pentru salariul acestora. Pentru Mureşan, CFR cere 1 milion de euro, Maftei a primit acceptul să plece pentru 400.000 de euro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.