Dumitru Dragomir a reacţionat după vânzarea drepturilor TV: "Dacă făceam eu asta, mă arestau. Mă gândesc cât am fost de prost, de corect"

18 apr 2019 10471 afişări Liga 1
Dumitru Dragomir a reacţionat după vânzarea drepturilor TV: "Dacă făceam eu asta, mă arestau. Mă gândesc cât am fost de prost, de corect"

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a venit cu o afirmaţie surprinzătoare, după vânzarea drepturilor pentru difuzarea Ligii 1 Betano, în schimbul a 28 de milioane de euro plus TVA. Omul care a condus LPF mulţi ani susţine că ar fi fost arestat, dacă ar fi procedat precum actuala conducere.

Dumitru Dragomir nu a dorit să detalieze pe seama acestui subiect şi s-a rezumat la a spune că ar fi fost arestat dacă ar fi procedat precum echipa condusă de preşedintele LPF, Gino Iorgulescu: "Eu, dacă vindeam fără licitaţie, îmi dădeau 3.000 de ani de puşcărie. E aceeaşi sumă câştigată de mine acum 11 ani. Aceşti bani, dacă se vindeau direct la RCS-RDS, părerea mea e că acel comision ajungea în altă parte. Eu, dacă vindeam fără licitaţie, mă arestau.

L-am iertat pe Iorgulescu, chiar dacă a vrut să mă bage în puşcărie. Consider că nu-mi face mie bine... Stau şi mă gândesc cât am fost de prost, că am fost atât e corect. Am fost deştept, că altfel eram la puşcărie acum", a declarat Dumitru Dragomir, pentru DigiSport. 

În ianuarie, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, şi Ioan Bendei, fostul administrator al firmei RCS/RDS, au fost condamnaţi de Tribunalul Bucureşti la câte 4 ani de închisoare cu executare în dosarul privind vânzarea drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal.  

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.