Dulăul de serviciu Leo Grozavu, nemulţumit după un amical cu echipa Centrului de Pregătire al FRF: "E o ruşine pentru noi ca şi club"

11 apr 2018 1758 afişări Comentează şi tu Liga 1
Dulăul de serviciu Leo Grozavu, nemulţumit după un amical cu echipa Centrului de Pregătire al FRF: "E o ruşine pentru noi ca şi club" Foto: Sebastian TĂTARU (Mediafax foto) 10 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/17126633/3/fotbal-acs-poli-centru-ts005.jpg
  • Fotbaliştii cu mai puţine minute jucate de la ACS Poli au câştigat, miercuri, cu scorul de 5-1, un amical contra formaţiei din Liga a 3-a a Centrului Naţional de Pregătire Timişoara.
  • Antrenorul Leo Grozavu, care a renunţat recent la Iulian Carabela, dar şi la Akaki Khubutia, a fost supărat că a trebuit să arbitreze el meciul, deoarece cluburile nu au găsit o brigadă de arbitri pentru jocul-şcoală.

 

De la CNPT au lipsit câţiva copii buni din Moldova, cei care au primit mai mult liber de Paşte, cum ar fi internaţionalii Chera sau Burghele. Totuşi, juniorii au rezistat bine în faţa poliştilor, care în prima repriză au dat gol doar în minutul 18, prin Drăghici. În a doua repriză, fostul jucător de la rivala ASU Poli, Ionuţ Vucea, secund al CNPT, a intrat şi a marcat. După minutul 70, poliştii au dat trei goluri rapide, prin Roman, Drăghici şi iar Roman, iar la final a marcat şi tânărul Velcotă.

ACS Poli: Smaranda - Străuţ, Oprea, Neagu, Ţigănaşu, Pop, Zaluschi, Popovici, Velcotă, Bîrnoi, Drăghici. Au mai intrat: Roman, Murariu
CNPT: Pădure - Kovari, Ţiereanu, Goţa, Popa, Coroiu, Jurj, Casian, Peter, Piţigoi, Şimăndan. Au mai intrat: Dobre, Maric, Stoianovici, Bănceanu, Benea, Pop, Mitrov, Gâdea, Vasluian, Vucea, Giurgiu

Grozavu crede că mâna sa se va vedea abia după un cantonament cu echipa

Leo Grozavu a fost mulţumit de cum s-au prezentat jucătorii. ”Sunt jocuri care sunt făcute pentru jucătorii care joacă mai puţin, ca să aibă şi ei un ritm de joc, pentru că se întâmplă tot felul de evenimente: accidentări, cartonaşe. Mulţumesc celor de la Centrul de Excelenţă, profesorului Petcu, pentru că de fiecare dată când am apelat al ei au spsu prezent. E foarte greu de găsit adversar în asemenea condiţii, şi atunci ei ne-au ajutat de fiecare dată. A fost un joc de antrenament bun. Sigur, cu greşelile de rigoare. Asta mă intereseză, să văd mai mult suflet, mai multă inimă la jucători. Ei au intrat, dar sigur, mai sunt probleme de ritm de joc. Joacă o fază, cealaltă stau. Când vom avea mai mult timp împreună, o perioadă de pregătire, sunt sigur că echipa se va exprima astfel. La pauză aş fi vrut să vin numai cu doi jucători proaspeţi, dar am avut doi apărători care au cerut schimbare”, a precizat tehnicianul.

Arbitrajul îi scoate peri albi antrenorului

Grozavu, care a spus despre sine la sosireala Timişoara că va fi dulăul de serviciu, a fost nemulţumit că el a trebuit să arbitreze şi a trimis ”săgeţi” spre George Găman. ”E ruşinos! E o ruşine pentru noi ca şi club. De două zile se cunoştea acest lucru, dar nu mai vreau să vorbesc pentru că vreau să mă gândesc la lucrurile pozitive. Sunt foarte multe lucruri care nu sunt cum trebuie, dar încercăm să le remediem. Nu am dat două penaltiuri pentru că nu sunt arbitru. Eu am o scuză. Alţii,mai puţin. Alţii care sunt plătiţi să facă profesia aceasta nu dau penaltiuri clare. Eu am dat dinastea. E frustrant că la toate problemele pe care le avem, suntem logodiţi şi cu ghinionul: fie nu ne dă arbitrul ceva, fie dăm autogol, fie facem gafe monumentale.Dar va trebui să luptăm până la capăt şi să speărm că meciul următor vom fi mai norocoşi”, a precizat Grozavu.

Cristian Petcu, antrenorul de la CNPT, a fost multţumit şi de echipa sa, şi de arbitrajul lui Grozavu. ”În final, în repriza a doua, am avut cinci băieţi născuţi în 2002, de la LPS Banatul, din cauza faptului că am avut câţiva jucători dela Centru accidentaţi, învoiţi, cei care au plecat la Vaslui sau Botoşani de sărbători. Am completat cu cei de la LPS Banautl şi eu zic că s-au descurcat foarte bine. Domnul Grozavu este un om d ecaracter şi sper ca etapa viitoare să vină prima victorie pentru Poli. Noi am început foarte bine returul, în tur au fost unele probleme de adaptare la unii jucători. Acum suntem într-un progres vizibil şi ca joc şi rezultate. Ideea e să propunem jucători pentru fotbalul mare”, a precizat Petcu.

ACS Poli va juca luni, de la ora 18:00, pe teren propriu, cu FC Botoşani. CNTP are meci sâmbătă, în deplasare, la CSM Lugoj, de la ora 17:00.

Foto: Sebastian TĂTARU (Mediafax foto)

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.