"Dorinel nu merge la Steaua pentru bani, dar ştiu că Becali va fi generos!"

24 oct 2008 4 afişări Liga 1
"Dorinel nu merge la Steaua pentru bani, dar ştiu că Becali va fi generos!"

Impresarul lui Dorinel Munteanu, Aurel Marinescu, a oferit detalii în ceea ce priveşte trecerea fostului internaţional de pe banca tehnică a Universităţii Cluj pe cea a Stelei.

"Este vorba de o colaborare cu Dorinel, nu doar când este vorba de Steaua, nu a fost o negociere dificilă, Dorinel dacă merge la Steaua nu vine pentru bani, este o provocare. Domnul Becali ştie să fie generos. Becali nu îl condiţionează în cazul în care vrea să plece, există cluze decât dacă este demis. Dorinel va forma echipa, are exclusivitate şi contractul va avea o durată de doi ani.", a spus reprezentantul fostului internaţional. Marinescu a adăugat că Munteanu nu are în contract vreo clauza prin care poate fi demis dacă nu realizează obiectivele, ci doar modul în care va fi recompensat dacă le îndeplineşte. "S-a discutat doar prima pentru calificăre. (n.r. în primăvara europeană)", a spu Marinescu la televiziunea gazetei.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.