Doar un punct pentru Edi Iordănescu la primul meci ca manager general la Gaz Metan: "Rezultatul e nedrept"

1 feb 2019 3115 afişări Liga 1
Doar un punct pentru Edi Iordănescu la primul meci ca manager general la Gaz Metan: "Rezultatul e nedrept"

Gaz Metan şi Astra au remizat, scor 1-1, la Mediaş, iar la final Edi Iorănescu a susţinut că rezultatul e nedrept. Tehnicianul a analizat jocul şi a ientificat momentele bune, dar şi cele care l-au nemulţumit. 

Proaspăt instalat în funcţia de manager general la Gaz Metan, Edi Iordănescu a obţinut un punct cu Astra, fosta sa echichipă, de la care a plecat în relaţii reci cu Ioan Niculae. 

Iordănescu jr. a susţinut, la final, că Gaz Metan ar fi meritat toate punctele: "Jocul de fotbal este construit din momente. Am încercat să punem la punct echipa, timpul a fost foarte scurt. Am încercat să-i cunosc, să ne adaptăm cât putem de bine. Am fost echipa mai pozitivă, noi am controlat prima repriză, am mai avut câteva situaţii foarte bune. M-a mulţumit prima repriză cu foarte mici excepţii. Am avut momente când ne-am precipitat, am primit gol pe o desincronizare, dar am avut ocazii prin Ely, Rondon singur cu portarul.

Per total, cred că este nedrept rezultatul. Chiar dacă respect Astra, sunt ataşat de oamenii de acolo, dar Gaz Metan a fost astăzi echipa mai bună. Am pierdut din turaţie, nu am mai avut acelaşi control al jocului, sunt informaţii pe care le centralizăm. Lucrăm, dezavantajul principal şi inamicul meu numărul 1 este timpul. Avem cinci etape mari şi late din care ne trebuie minim trei victorii şi un egal. Ne jucăm ultima carte", a declarat fiul selecţionerului pentru DigiSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.