Dinu Gheorghe îi arată cu degetul pe Săpunaru și Daniel Niculae: „Nu înțeleg de ce s-a dorit atât de mult falimentul Rapidului! Să înțeleagă că clubul nu are nimic”

Dinu Gheorghe îi arată cu degetul pe Săpunaru și Daniel Niculae:
  • Publicat:
  • Actualizat:

Deși a promovat din punct de vedere sportiv în Liga 1, Rapid are șanse infime să joace în prima ligă, după ce Tribunalul București a declarat falimentul clubului. Singurele speranțe ale giuleștenilor se leagă de apelul pentru suspendarea deciziei, ce va fi judecat pe 20 iulie, însă în cazul oricărei alte decizii, locul în Liga 1 va fi ocupat de ACS Poli Timișoara. Clubul a acumulat datorii de 4 milioane de euro și fostul președinte, Dinu Gheorghe, le transmite celor care trebuie să-și recupereze bani că nu au șanse să vadă vreun leu, în condițiile în care „clubul nu are nimic în acest moment”.

Fostul oficial giuleștean arată cu degetul spre doi foști jucători importanți ai Rapidului, pe Daniel Niculae și Cristi Săpunaru, și le transmite că nu înțelege de ce nu au mai avut răbdare, în condițiile în care oricum nu-și pot recupera banii.

Nu înțeleg de ce s-a dorit atât de mult falimentul Rapidului. 4 factori au cerut falimentul Rapidului: ANAF, un intermediar de jucători – Bogdan Steriopol – și încă doi jucători: Cristian Săpunaru și Daniel Niculae.

Să înțeleagă că Rapid nu are nimic la momentul ăsta. Are niște tricouri și câteva scaune pe stadionul Giulești. Baza Pro Rapid nu aparține FC Rapid SA, precum nici stadionul Giulești nu îi aparține. Poate în timp mai puteau recupera ceva, acum nimeni nu mai ia nimic […] În momentul ăsta lucrurile sunt delicate, toate speranțele se leagă de data de 20, când se judecă această suspendare. Putem legitima jucători pe 20 și 21, avem tot timpul, important e să reușim să facem pasul ăsta”, a declarat Dinu Gheorghe la Digi Sport.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
×