Dinamo, urmărită de un blestem? Un fost oficial al clubului din ”Ştefan cel Mare” constată: ”Orice fac, nimic nu le iese!”

18 iul 2019 1620 afişări Liga 1
Dinamo, urmărită de un blestem? Un fost oficial al clubului din ”Ştefan cel Mare” constată: ”Orice fac, nimic nu le iese!”

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere după doar prima etapă de campionat. Suporterii şi-au manifestat pe deplin furia la meciul cu Viitorul, pierdut cu 0-5 la Ovidiu, când unii dintre ei au pătruns pe teren, iar, până la urmă, galeria a fost evacuată de jandarmerie din stadion.

În ultimii ani, clubul din ”Ştefan cel Mare” trece printr-o perioadă dezamăgitoare din punct de vedere al rezultatelor, iar fostul directorul sportiv Cristian Bobar, actualmente la CSM Reşiţa, în liga secundă, spune că bucureştenii au şi un mare ghinion.

Bobar spune că, la Dinamo, indiferent ce variante s-au încercat, totul a fost sortit eşecului în ultimii ani. ”Am stat doi ani jumătate acolo. Îi cunosc pe toţi din club. Nu ştiu, mi se pare că au şi foarte mult ghinion. Orice fac, nimic nu le iese! Nu ştiu ce să mai spun. Chiar îmi pare foarte rău. Am mâncat o pâine timp de doi ani şi jumătate acolo. Sunt oameni cu care am colaborat eu foarte bine. Eu cât timp am fost la Dinamo, nu am avut probleme de acest gen”, spune cel adus în club de fostul finanţator, Cristian Borcea.

Întrebat dacă ar vedea plecările lui Eugen Neagoe şi Florin Prunea, căzuţi în dizgraţia fanilor, ca o soluţie, Bobar spune că e adeptul continuităţii. ”Din punctul meu de vedere, în general, să schimbi antrenorii nu e un lucru frumos. Este bine să rămână, să aibă continuitate. Dar degeaba vorbim în România de proiecte lungi. Unde nu sunt rezultate, se cam iau măsuri. Patronii, mai nou primarii. Factorii politici se supără repede, sunt foarte influenţabili de oamenii din jurul lor, care unii nu pricep acest fenomen, şi atunci se iau măsuri”, a mai precizat fostul director sportiv al ”câinilor”.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.