Dinamo se întăreşte din Germania! Vin Vlad Munteanu plus doi jucători de la echipe de tradiţie! Se pregăteşte şi brazilianul Moraes

12 ian 2011 209 afişări Comentează şi tu Liga 1
Dinamo se întăreşte din Germania! Vin Vlad Munteanu plus doi jucători de la echipe de tradiţie! Se pregăteşte şi brazilianul Moraes Vin Vlad Munteanu şi Pătraşcu! 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/7882119/1/caseta-3.jpg

Dinamo s-a mişcat ieri ca pe vremuri pe piaţa transferurilor.Adică excelent, reuşind să parafeze nu mai puţin de cincitransferuri, dintre care unul de export!

Filiera principală: Germania, ţară unde roş-albii şi-au lăsatgolgheterul, dar au adus trei jucători. Primul pe lista lui Andonea fost Vlăduţ Munteanu, care deja a bifat un antrenament cuviitoarea sa echipă. Au urmat Marcel Correia (21 de ani,Kaiserslautern) şi Maximilian Haas (25 de ani, Bayern II). Primulpoate juca atât fundaş central, cât şi mijlocaş defensiv, iar celde-al doilea s-a evidenţiat doar ca stoper! Cel de-al patruleatransfer este închizătorul Bogdan Pătraşcu (31 de ani), de la Sportul,adus special pentru a putea eficientiza sistemul tactic gândit deIoan Andone pentru retur: 4-1-3-2. Mai jos puteţi vedea detaliiletransferurilor fiecăreia dintre achiziţiile "câinilor" .

VlăduţMunteanu
Este încă sub contract cu Wolfsburg,mai precis în ultimele cinci luni ale înţelegerii. Este însă deacord să renunţe la banii nemţilor pentru a veni la Dinamo.Rezilierea va avea loc până la finalul săptămânii, dar venireamijlocaşului care s-a antrenat deja în acest an sub comanda luiIoan Andone este dată ca sigură în cercurile dinamoviştilor.Motivul transferului: Andone îl consideră pe mijlocaşul care acucerit cinci trofee cu Dinamo indispensabil pentru echipa pe carevrea să o propună fanilor începând din acest retur.

MaximilianHaas
Fundaşul este legitimat la Bayern München, însă prinde doarsporadic lotul primei echipe, fiind jucător de bază la echipasecundă. Stoperul german va veni la Dinamo sub formă de împrumutpână la vară şi, dacă va confirma, "câinii" vor putea începenegocierile pentru achiziţionarea fotbalistului german. Hass areavantajul de a putea evolua şi pe postul de mijlocaş defensiv,rămas descoperit prin plecarea lui Ousmane N'Doye şi probabilacedare a lui Andrei Mărgăritescu.

MarcelCorreia
Din punct de vedere fotbalistic, este cel mai interesant jucătortransferat de Dinamo. Joacă constant la FC Kaiserslautern şi esteconsiderat un jucător de mare viitor. De ce a ajuns la Dinamo?Correia a intrat în ultimele luni de contract şi nu mai doreşteprelungirea contractului cu nemţii. De aceea, dacă îl va convingepe Ioan Andone, stoperul, care are dublă cetăţenie, portugheză şigermană, va negocia la vară transferul definitiv în calitate dejucător liber. Ca şi Haas, Correia va ajunge direct încantonamentul "câinilor" din Antalya.

"Suntem în negocieri pentru transferul a trei jucătoridin Germania", Nicolae Badea, preşedintele CA al SC FCDinamo

"Nu ascund că mi-ar face plăcere să revin în România,adică acasă", Vlăduţ Munteanu, mijlocaş Wolfsburg

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.