Dinamo se apropie la doar un punct de Steaua! FINAL: Dinamo – ACS Poli 4-0, Chiajna – Vaslui 0-1, Oțelul – Corona 2-1.

Dinamo se apropie la doar un punct de Steaua! FINAL: Dinamo - ACS Poli 4-0, Chiajna - Vaslui 0-1, Oțelul - Corona 2-1.
  • Publicat:
  • Actualizat:

22:24: FINAL! DINAMO – ACS POLI TIMIȘOARA 4-0! Dinamo s-a impus fără mari probleme în fața bănățenilor și rămâne pe locul al cincilea în clasament. Echipa din Ștefan cel Mare are 31 de puncte și, cel puțin până la ora jocurilor de mâine, se află la doar un punct în spatele eternei rivale, Steaua! Formația lui Reghecampf are însă patru jocuri mai puțin disputate. Sâmbătă seara, ora 20:15, pe Antena 1, campioana  va evolua la Piatra Neamț, cu Ceahlăul. Și, pe lângă aceasta, Steaua mai are trei restanțe cu Astra, Chiajna și Universitatea Cluj.


22:12: Al doilea debut pentru Dinamo în această seară în Liga I. Ionuț Nedelcearu debutează pe prima scenă după ce a intrat în locul lui Thico.


22:10: Dinamo este pe cale să obțină al patrulea succes la rând în Liga I fără gol primit. Precedentele trei succese de acest fel au fost: 1-0 cu FC Botoșani (etapa 17), 1-0 cu Săgeata (etapa 16) și 1-0 cu Gaz Metan Mediaș (etapa 15).


22:01: Darius Buia îl înlocuiește pe Dorin Rotariu și debutează cu această ocazie în Liga I pentru Dinamo.

 


21.58: Timișoara e pe cale să sufere cea mai drastică înfrângere din acest sezon în Liga I. Echipa lui Șunda nu a încasat niciodată în 2013-2014 patru goluri într-un meci. Cel mai sever eșec până la întâlnirea cu Dinamo l-a reprezentat un 0-3 cu Steaua, în runda a noua, pe 28 septembrie.


21.49: Portarul Nuno Claro iese accidentat, iar locul său este luat de Eduard Pap. Banderola de căpitan ajunge pe brațul lui Scutaru, nimeni altul decât cel care a marcat în propria-i poartă în deschiderea meciului!


21.49:  Golgheterul Timișoarei, Szabolcs Szekely a tras primul șut pe poatra lui Dinamo în minutul 57! Szekely are nouă goluri în acest sezon, dar cu Dinamo a fost o simplă umbră.


21.44: GOOOOOOOOL DINAMO!  Curtean duce scorul la 4-0! Rotariu a ratat în prima fază singur cu Nuno Claro, balonul a revenit la Curtean, care a tras puternis, sub bară!


21.30: Ultima dată când Dinamo a marcat trei goluri într-o repriză s-a întâmplat pe 23 august 2013, în jocul împotriva Universității Cluj, scor 6-0!


21.19: Dinamo încheie una dintre cele mai bune reprize cu un avantaj categoric: 3-0 în fața lui ACS Poli Timișoara.

CLICK AICI PENTRU LIVE TEXT


21.10: GOOOOOOOOL DINAMO!  Boubarcar face 3-0 pentru Dinamo! Rotariu a pătruns excelent pe partea stângă, a pasat înapoi în careu, de unde Boubacar, care a venit fără marcaj, a punctat pentru 3-0.

 


21.08: GOOOOOOOOL DINAMO! Rotariu majorează scorul pentru Dinamo. Tânărul jucător din Ștefan cel Mare este golgheterul echipei în acest sezon în Liga I, cu cinci reușite!

 


21.02: ACS Poli Timișoara nu se simte deloc bine în deplasare. Ultimul succes al bănățenilor pe teren străin în Liga I a fost obținut în urmă cu mai bine de două luni, pe 11 octombrie, în etapa 11, 2-1 cu Universitatea Cluj. În deplasare, Timișoara a obținut doar opt puncte în zece partide!


20.55: ACS Poli Timișoara trece printr-o perioadă mai puțin fericită. Echipa lui Șunda este în pericol să piardă al patrulea meci la rând în Liga I. Ultima victorie a formației lui Aurel Șunda s-a consemnat în runda 14, pe 11 decembrie, 1-0 pe teren propriu cu Oțelul Galați. Victoria contra gălățenilor a venit în prelungiri, în minutul 90+2, prin reușita golgheterului Szabolcs Szekely.


20.46: GOOOOOOOOL DINAMO! Scutaru și-a deviat mingea în propria-i poartă, iar Dinamo a deschis scorul. Jucătorul Timișoarei se află într-o pasă proastă. La meciul de etapa trecută, 1-2 cu Concordia Chiajna, Scutaru a făcut o lovitură de la 11 metri și a greșit, alături de Nuno Claro la golul al doilea.


20.41: Dacă la meciul cu Concordia Chiajna a fost încurajată de un sigur suporter, vineri seara, cu Dinamo, ACS Poli are o galerie formată din circa 20 de fani, „Commando Poli!”


20.39: Jucătorii lui Dinamo au ieșit de la vestiare cu un banner: „Mulțumim suporterilor!” Jocul cu ACS Poli este ultimul al lui Dinamo pe teren propriu în 2013, iar jucătorii au dorit să le mulțumească fanilor pentru atașamentul de care au dat dovadă în acest an.


20.37: Un suporter al lui Dinamo nu este lăsat să-și pună pe gard steagul regal al României. El este înconjurat de șase oameni de securitate, spre numulțumirea și a altor spectatori de la tribuna I. În cele din urmă, la insistențele mulțimii, fanul în cauză a avut câștig de cauză.

 


20.29: Circa 3.000 de spectatori sunt în tribunele stadionului Ștefan cel Mare. Printre ei se numără și domnul Barbu, de 84 de ani, un fan nelipsit de la meciurile de pe teren propriu ale lui Dinamo.

 


19.47: au apărut echipele de start:

Dinamo (4-1-4-1): Bălgrădean – Rus, Luchin, Dr. Grigore, Steliano Filip – Thicot –  Rotariu, Boubacar, C. Munteanu, Curtean – Țucudean; Rezerve: Naumovski – Nedelcearu, Șerban, Buia, J. Thomas, Zougouala, Diakhate; Antrenor: Flavius Stoican

ACS Poli Timișoara (4-2-3-1): Nuno Claro – Belu, Scutaru, Șeroni, Bălace – Gorobsov, Poparadu – Bărbuț,  Popovici, Nanu – Szekely; Rezerve: Pap, Petrovici, Bocșan, Marovici, Boldea, Keita, Balauru; Antrenor: Aurel Șunda

Arbitru: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea); Asistenți: Vladimir Urzică (Piatra Neamț) și Adrian Popescu (Craiova)


19.24: Final la Galați. Oțelul a câștigat cu 2-1 și a obținut prima victorie cu germanul Ewald Lienen pe banca tehnică. De cealaltă parte, Corona se afundă și mai mult în subsolul clasamentului, iar zilele lui Ionel Gane la conducerea brașovenilor sunt numărate.


19.20: Final la Concordia. FC Vaslui se impune cu 1-0, iar echipa din Chiajna rămâne fără victorie în fața moldovenilor în Liga I. Este primul eșec al formației lui Ionuț Chirilă în campionat după trei victorii la rând.


19.14: GOOOOOOOOL OȚELUL! Zaharia aduce Oțelul în avantaj. Intrat în minutul 85 în locul lui Marquinos, Zaharia a  punctat la prima acțiune. Poate fi prima victorie a Oțelului cu  Ewald Lienen pe bancă.


19.12: Pătulea învață în timpul acestui meci ABC-ul fotbalului. Antal îi explica atacantului cum să stea la offside pentru a putea păcăli mai ușor defensiva Chiajnei.


19.07: Enescu a fost la un pas de o fază de cascadorii râsului. Trimis în teren în ultimul sfert de oră, Enescu a fost la un pas de a intra tricoul lui Buziuc. Enescu are numărul 77, iar Buziuc poartă 40. Enescu a fost salvat în ultimul moment de către un maseur, care a observat gafa ce era să se producă.


19.04: Lucian Sânmărtean l-a încurajat pe nou-intratul Sergiu Popovici: „Bagă piciorul ca lumea. Haide. Nu îți fie frică.. Bagă piciorul acolo!”


19.02: Eroul Oțelului din partida cu Steaua, Tudorie, a fost aclamat de întreg stadionul în momentul în care s-a schipat pentru a intrat pe teren. Tudorie a marcat duminică golul de 1-1 în meciul cu echipa campioană.


18.58: GOOOOOL FC VASLUI! Pătulea deschide scorul pentru moldoveni. Lucian Sânmărtean a centrat perfect de pe partea stângă, iar fostul vârf al ieșenilor a marcat cu o lovitură de cap bine plasată.


18.54: Ionuț Chirilă face spectacol pe marginea terenului. După o greșeală a lui Ispir, tehnicianul i-a arătat elevului său pumnii, iar după o decizie eronată a centralului Găman, care a dat aut de poartă în loc de corner pentru Concordia, Chirilă și-a făcut de trei ori semnul crucii!


18.50: Iorga nu se mai înțelege deloc cu fanii Oțelului. Mijlocașul a fost fluierat în această seară după o pasă greșită, la fel cum s-a întămplat și în jocul cu Steaua, de duminică, 1-1. Iorga a teminat acest meci pe banca de rezerve după ce a fost înlocuit cu Astafei.


18.37: Liviu Ciobotariu a devenit un car de nervi după ce rezerva Sergiu Popovici nu a răspuns din prima prezent în momentul în care l-a chemat de la încălzire pentru a-l introduce în locul lui Sălăgeanu, accidentat. Fundașul moldovenilor cu apucături de vedetă seamănă, doar din punctul de vedere al frezei, cu mai-cunoscuții David Luiz și Fellaini.


18.37: La meciul de la Galați asistă și fostul jucător al Oțelului, Florin Lovin. Acesta din urmă a fost elevul lui Ewald Lienen, antrenorul actual al gălățenilor, la TSV Munchen.


18.13: Oțelul nu se mulțumește cu un punct și ia cu asalt poarta lui Marc. Portarul brașovenilor a apărat două mingi dificile în două minute.


18.06: GOOOOOOOOL OȚELUL! Gabi Giurgiu a egalat pentru Oțelul. Căpitanul gălățenilor este la primul gol pentru Oțelul în acest sezon și a dedicat reușita soției sale, care este însărcinată. CLICK AICI pentru LIVE TEXT

FOTO: Ionatan Țuțu


17.55: Un spectator de la tribuna întâi l-a apostrofat pe Liviu Ciobotariu: „Ai fost câine și acum te-ai dat cu moldovenii”. Nervos, tehnicianul celor de la FC Vaslui a replicat: „Dar ce, tu ești câine?”


17.55: Sergiu Buș a marcat la Galați golul cu numărul șapte în acest sezon al Ligii I. În vârstă de 21 de ani, atacantul ardelenilor este dorit în iarnă de Dinamo, iar Buș a declarat recent că nu s-a opune transferului dacă oferta ar fi una pe placul său.


17.52: GOOOOOOOOOL CORONA! Dorit de Dinamo, Sergiu Buș a deschis scorul după o fază superbă: l-a driblat pe Sergiu Costin și apoi a împins mingea în plasă pe lângă Brăneț. Oțelul – Corona 0-1! Situația nu e grozavă pentru antrenorul Ewald Lienen, care are până acum un egal și 5 înfrângeri pe banca Oțelului. CLICK AICI pentru LIVE TEXT

FOTO: Ionatan Țuțu


17.50: Serediuc s-a luat de arbitrul de rezervă Antonia Andrei, după ce arbitrul central, George Găman, nu a sancționat un fault clar al lui Antal asupra lui Ispir. CLICK AICI PENTRU LIVE TEXT


17.47Liviu Ciobotariu este extrem de iritat. După Pătulea, acum i-a venit rândul lui  Nuno Viveiros să fie luat în vizor. Fundașul sosit la Vaslui de la FC Brașov a greșit o centrare simplă, iar Ciobotariu l-a taxat imediat: „Nu așa. Nu așa, măi, Nuno!”


17.43Liviu Ciobotariu s-a luat de Pătulea. Tehnicianul Vasluiului i-a reproșat atacantului că nu a urmărit o minge șutată de Antal și respinsă de Râmniceanu. Pătulea nu reușește să se ajute deloc. La un moment dat, a călcat pe minge în hohotele de râs ale celor 100 de spectatori prezenți la meci.


17.41Ionuț Chirilă îl ceartă în permanență în acest început de joc pe Wellington: „Aleargă mai mult, nu sta degeaba pe teren”.


17.39: Moment delicat pentru un jucător de la Corona. Gălățean la origine, Alexandru Tudose, s-a accidentat după o pasă greșită cu călcâiul, iar antrenorul Ionel Gane este nevoit să-l schimbe cu Asanovic.


17.36Antrenorul cu portarii de la FC Vaslui, Ion Câmpeanu, i-a făcut cadou o pereche de mănuși de portar unui spectator de la tribuna I a arenei din Chiajna. CLICK AICI PENTRU LIVE TEXT

 

 


17.30: Iată echipele de start ale jocului de la Chiajna:

 Concordia: Râmniceanu – Crețu, Leca, Melinte, Bucurică – Ispir, Bambara – Onduku, Purece, Serediuc – Wellington; Rezerve: Cobrea, Savin, Dima, Ganea, Florea, Neagu, Apostol
Vaslui: Cerniauskas – Viveiros, Celeban, Cordoș, Mușat – Caue, Ortiz – Antal, Sânmărtean, Sălăgeanu – Pătulea; Rezerve: Straton, Adrian Neniță, Popovici, Lovrecic, Balaur, Buziuc, Enescu


17.25: Pătulea, un atacant cunoscut mai mult pentru ratările sale incredibile decât pentru goluri, este titular în această seară la Vaslui. Mike Temwanjera este suspendat.


17.22: Cel mai în formă jucător al Concordiei, Neluț Roșu, este accidentat și nu va putea juca în această seară. În tribune sunt în jur de 100 de spectatori, dar niciun fan de la Vaslui.

 


17.15: Doar 400 de spectatori au intrat în stadionul din Galați, cu doar 15 minute înaintea fluier al arbitrului. Lumea nu s-a înghesuit la stadion deși biletul costă doar un leu, iar temperatura este de 3-4 grade cu plus.

 

FOTO: Ionatan Țuțu


17.10: În decursul anilor o partidă Dinamo- Politehnica Timișoara prezenta, de fiecare dată, un duel foarte intereseant al peluzelor. Rivalitatea dintre cele două galerii a dat naștere unui dialog al mesajelor, unul plin de ironii. Din păcate pentru spectacol, ultrașii de pe Bega au hotărât să înființeze propria echipă în liga a cincea și să susțină acest proiect. Astfel, formația adoptată de la Recaș de autoritățile locale a rămas fără suportul celor mai fanatici suporteri din oraș, iar „câinii” fără un adversar redutabil în tribune. Câteva dintre mesajele afișate la duelurile dintre Dinamo și Poli.
DINAMO:
„Anii trec, voi tot AEK”
„Redați Bragadiru Fulgerului”
„Zambon e beton”
„Unde vă este onoarea, azi nu joacă Poli Timișoara”
„Mercenari adevărați de AEK recrutați”

POLI:
„De ce ați umplut stadionul? Nu e nici „unicul derby”, nici Revelionul”
„Cât ați furat și mai puteți fura…pe titlurile voastre sigiliul DNA”
„Bani, interese, peluze destrămate. Mai dați lecții de mentalitate?”


17.05: Iată echipele de start ale meciului de la Galați:

Oțelul (4-2-3-1) : Brăneț – Mișelăricu, Sârghi, Costin, D. Popescu – Giurgiu (cpt.), Filip – Iorga, Băjenaru, Marquinhos – Henrique; Rezerve: Simaitis – S. Ilie, Astafei, Marus, Zaharia, Sipovici, Tudorie; Antrenor: Ewald Lienen

Corona (4-2-3-1): Marc – Burlacu, Tudose, Damian, Vl. Munteanu – Dâlbea (cpt.), Miranda – Neacșa, Vranjkovic, Stănescu – Buș; Rezerve: Dănălache – Asanovic, Martac, Horia Popa, Dănilă, Fl. Ilie, Chirciu; Antrenor: Ionel Gane CLICK AICI pentru LIVE TEXT


17.00: Iată echipele probabile la partida din Ștefan cel Mare, dintre Dinamo și ACS Poli:

Dinamo (4-1-4-1): Bălgrădean – Rus, Luchin, Dr. Grigore, Steliano Filip – Thicot –  Rotariu, Boubacar, C. Munteanu, Curtean – Țucudean; Rezerve: Naumovski – Nedelcearu, Șerban, Buia, J. Thomas, Zougouala, R. Andrei; Absenți: Durimel, Grecu, Matei (accidentați), Lazăr (suspendat), Elton (învoit); Antrenor: Flavius Stoican

ACS Poli (4-2-3-1): Nuno Claro – Nohai, Scutaru, Șeroni, Bălace – Belu, Gorobsov – Popovici, Keita, Poparadu – S. Szekely; Rezerve: Pap – Nicola, Nanu, Bărbuț, Furtado, Balaure, Petrovic; Absenți: O. Petre (accidentat), Trandu (exclus din lot); Antrenor: Aurel Șunda

Arbitru: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea); Asistenți: Vladimir Urzică (Piatra Neamț) și Adrian Popescu (Craiova)


16.47: Gazonul stadionului Oțelul este moale, ud, dar nu este înghețat. La Galați, la ora partidei vor fi 3 grade. În orașul de pe Dunăre a nins în ultimele două zile, dar zăpada a fost îndepărtată.

FOTO: Ionatan ȚUȚU


16.35: Victoria Concordiei Chiajna în această seară este cotată cu 3,40 iar cea a oaspeților cu 2,20. Remiza are cotă 3,20. CLICK AICI PENTRU LIVE TEXT


16.26: Cornel Dinu vorbește despre rivalitatea dintre Timișoara și Dinamo, una pornită la finalul anilor 80, atunci când Dinamo pierdea în Banat, iar Poli retrograda la finalul sezonului. După acel joc, Mircea Lucescu i-a amenințat pe cei de la Timișoara spunându-le că îi va retrograda. Așa a fost, iar lumea a rămas chiar și peste ani cu impresia că presiunile fostului tehnician al lui Dinamo au trimis formația „viola”  la matineu.  

Între Timișoara și Dinamo este o rivalitate falsă. Când eu eram jucător ne-am înțeles întodeauna bine și ne-am respectat. Singura problemă care vine e o istorie greu de verificat, așa cum sunt majoritatea istoriilor de la noi. Este vorba de o înfrângere a lui Dinamo, la Timișoara, prin anii 80. Atunci, la Dinamo era  Mircea Lucescu, iar după acest meci ar fi amenințat că va retrograda Poli. S-a făcut că în anul acela, Poli a retrogradat, iar de aici a rămas această adversitate alimentată de fiecare dată de noi, cei care nu facem altceva decât să turnăm gaz peste foc. În timp, Dinamo a avut superioritate, cu excepția ultimilor ani, ani în care Poli poate a fost mai puternică expresiv, dar și atunci rezultatele ne-au fost mai mult favorabile„, a declarat Cornel Dinu pentru www.prosport.ro.


16.16: Victoria Oțelul este cotată cu 1,30 iar cea a oaspeților cu 7,40. Remiza are cotă 4,60. CLICK AICI pentru LIVE TEXT


16.12: Dinamo și ACS Poli Timișoara se întâlnesc pentru prima dată în Liga I în Ștefan cel Mare. Cele două formații au un singur joc în campionat, în runda I, la Timișoara, când ACS s-a impus cu 2-0. CLICK AICI PENTRU LIVE TEXT


16.10: Veste bună pentru fanii Petrolului înainte de meciul de duminică, de la ora 20:00, cu Universitatea Cluj. Cosmin Contra a anunțat vineri că își va prelungi contractul cu formația patronată de Dan Capră. CITEȘTE AICI MAI MULTE DETALII:


16.00: Oțelul și Corona s-au întâlnit în acest an de două ori, de fiecare dată având câștig de cauză gruparea roș-alb-albastră. Mai întâi, Oțelul a câștigat la Brașov, scor 1-0, în prima etapă din campionat, iar apoi cu 2-1 pe teren propriu, în optimile Cupei României, în urmă cu două luni.


15.55: Concordia Chiajna nu a învins niciodată pe FC Vaslui în Liga I. Cele două formații s-au întâlnit, până azi, de cinci ori. De trei s-au impus moldovenii, iar de două ori meciurile s-au încheiat la egalitate. Golaverajul general este de 1-11! La Chiajna, Concordia și FC Vaslui au jucat de două ori, oaspeții obținând o victorie și o remiză. CLICK AICI PENTRU LIVE TEXT


15.45: Iată echipele probabile la partida de la Galați:

Oțelul (4-2-3-1) : Brăneț – Mișelăricu, Sârghi, Costin, D. Popescu – Giurgiu (cpt.), Filip – Iorga, Băjenaru, Marquinhos – Henrique; Rezerve: Simaitis – S. Ilie, Astafei, Marus, Gavrilă, Sipovici, Tudorie; Absenți: Cooper, Milea (suspendați), Antunes (exclus temporar din lot), Cojoc, Murgoci (accidentați); Antrenor: Ewald Lienen

Corona (4-2-3-1): Marc – Burlacu, Tudose, Damian, Vl. Munteanu – Dâlbea (cpt.), Miranda – Neacșa, Vranjkovic, Stănescu – Buș; Rezerve: Dănălache – Asanovic, Martac, Horia Popa, Dănilă, Fl. Ilie, Chirciu; Absenți: Braganca (accidentat), Arce, Rodriguez, Aguirre (contracte reziliate); Antrenor: Ionel Gane

Arbitru: Marius Avram; Asistenți: Valentin Avram și Vlad Bârleanu (toți din București); Observator: Aron Huzu (Sibiu)


15.30: Iată echipele probabile la partida de la Chiajna:

Concordia (4-2-3-1): Râmniceanu – Dima, Bambara, Leca, Bucurică – Ispir (cpt), N. Roșu – Onduku, Purece, Serediuc – Wellington; Rezerve: Cobrea -Strătilă, G. Apostol, Savin, L. Ganea, Neagu, Florea; Antrenor: Ionuț Chirilă

SC Vaslui (4-2-3-1): Cerniauskas – Ortiz, Celeban, Cordoș, Mușat – Caue, Madson – Antal, Sânmărtean (cpt), Sălăgeanu Pătulea
Rezerve: Straton – Viveiros, Wilk, Lovrecic, Balaur, Buziuc,  Enescu; Absenți: Temwanjera (suspendat), Sburlea (accidentat); Antrenor: Liviu Ciobotariu

Arbitru: George Găman (Craiova); Asistenți:  Andrei Constantinescu (București) și Alexandru Cerei (Cluj Napoca); Observator: Vasile Bratu (Slobozia)


15.22: După punctul obținut cu Steaua în runda trecută, Oțelul a reușit să urce pe locul 14, deasupra liniei de retrogradare, dar la egalitate de puncte (15), cu Săgeata,  formația de pe 15. Gălățenii au nevoie de un succes împotriva ultimei clasate, Corona Brașov, pentru a intra în pauza de iarnă cât mai departe de zona retrogradării

Meciul cu Steaua e deja istorie, avem încredere, iar lucrurile bune pe care le-am făcut trebuie să le din nou. Așa e fotbalul, ceea ce ai făcut în weekendul trecut nu mai contează și trebuie să repeți prestația. Pentru asta ne antrenăm și jucătorii sunt pregătiți. Nu trebuie să îi desconsiderăm pe cei de la Corona chiar dacă sunt pe ultimul loc,  e tocmai invers, e mai ușor să pregătești un meci cu Steaua, decât unul împotriva Coronei. Avem nevoie de sprijinul suporterilor și sper că vor veni să ne ajute pentru că avem nevoie de aceeași concentrare și atmosferă, mai ales într-un meci de supraviețuire„, a declarat Ewald Lienen înainte de meci.


14.17: Dinamo va întâlni astăzi, în „Ștefan cel Mare”, de la ora 20:30, în direct pe DigiSport, pe ACS Poli Timișoara. Flavius Stoican are mai multe probleme de lot, Alexandre Durimel, Constantin Grecu și Cosmin Matei sunt accidentați, Valentin Lazăr este suspendat, iar Elton este învoit, brazilianul plecând în țara natală pentru a fi alături de soția care va naște. În această săptămână, în cantonamntul de la Săftica, tehnicianul dinamovist a încercat mai multe formule de joc, iar Stoican pare că s-a hotărât asupra primului „11”. „Câinii” vor juca din nou în sistemul 4-1-4-1, iar surpriza este folosirea lui Cătălin Munteanu încă din primul minut. Astfel, „Cap de Zmeu” va fi din nou titular după mai bine de opt luni.

Mijlocașul în vârstă de 34 de ani s-a accidentat grav pe 6 aprilie, în Gruia, la meciul pe care Dinamo l-a câștigat, 1-0, în fața celor de la CFR Cluj. Dinamovistul a revenit pe gazon pe 24 septembrie, atunci când „roș-albii” au întâlnit Sănătatea Cluj în Cupa României și a mai fost folosit  în urmă cu două etape, cu Săgeata Năvodari (ultimele două minute).

20 de minute a jucat Cătălin Munteanu în partida cu Sănătatea Cluj, meci câștigat cu 4-0 de Dinamo

Cum va arăta primul „11” al lui Dinamo în partida cu ACS Poli:

Bălgrădean- Rus, Luchin, Dr. Grigore, Steliano Filip – Thicot-  Rotariu, Boubacar, C. Munteanu, Curtean- Țucudean


12.00: Liga 1 programează azi primele trei meciuri din etapa 18: Oțelul – Corona (17:30, Dolce Sport); Chiajna – FC Vaslui (17:30, Digi Sport) și Dinamo – ACS Poli Timișoara (20:30, Digi Sport). Rămâi cu noi pe www.prosport.ro pentru a afla toate informațiile de dinainte, din timpul și de după aceste partide.

 

Jurnalist sportiv din anul 2003, în prezent reporter special și realizatorul emisiunii EXCLUSIV DINAMO de la ProSport. Ziarist acreditat la clubul Dinamo București încă din anul 2004, Cătălin Mureşanu este autorul a mii de articole, interviuri, reportaje, cronici pe care le-a scris pentru ... citește mai mult
Răzvan Toma / Autor
De peste 35 de ani în presa sportivă. A debutat în 1986, pe când era student, devenind colaborator la cotidianul „Sportul”.La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. De-a lungul timpului a activat la diverse publicații: ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a…
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de…
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă, la Survivor All Stars de la Pro TV
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă, la Survivor All Stars de…
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune ce urmează
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani