Dinamo s-a făcut de râs la Rm. Vâlcea. "Câinii" au condus cu 2-0 la pauză, dar repriza secundă a fost una teribilă pentru defensiva lui Mulţescu

31 aug 2013 14957 afişări Liga 1
Dinamo s-a făcut de râs la Rm. Vâlcea. "Câinii" au condus cu 2-0 la pauză, dar repriza secundă a fost una teribilă pentru defensiva lui Mulţescu
GALERIE (25 de imagini) VEZI GALERIA

*Proiectul "New Dinamo" nu sună deloc bine, nici măcar în amicale. După o primă repriză destul de bună, "câinii" au fost de nerecunoscut după pauză, când modesta CSM Râmnicu Vâlcea s-a distrat cu defensiva alb-roşilor şi a obţinut victoria, scor 3-2.

Dinamo a profitat de pauza competiţională generată de partidele pe care naţionala le va disputa pentru a-şi încărca bateriile la munte. Gheorghe Mulţescu a sunat adunarea şi i-a dus pe "câini" în Poiană, pentru ca astăzi să ia drumul Vâlcei, acolo unde alb-roşii au disputat un amical cu CSM.

Formaţia din Ştefan cel Mare părea că se va impune fără probleme în partida contra echipei lui Claudiu Niculescu, soarta meciului fiind, teoretic, pecetluită încă din prima repriză, când ambii închizători - Boubacar şi Elton - au marcat. După pauză, însă, a avut loc un scurt circuit în rândul fotbaliştilor lui Mulţescu, care au demonstrat încă o dată ca au mari probleme defensive. Vâlcenii ai întors incredibil rezultatul în doar trei minute (73, 75 şi 76), după momente de blackout total în apărarea "câinilor". S-a terminat 3-2, iar semnalele unei crize la Dinamo sunt tot mai profunde.

Revenit la Dinamo în urmă cu doar câteva zile, George Ţucudean a fost folosit de Mulţescu încă din primul minut, însă vârful nu a impresionat. El mai are nevoie de puţin timp până să ajungă la acelaşi nivel cu colegii săi, fiind în urmă cu pregătirea fizică.

Altfel, deşi mulţi anticipau că Marica va fi folosit câteva minute (el se antrenează cu fosta echipă pentru a fi apt din punct de vedere fizic pentru dubla cu Ungaria şi Turcia), acesta nu a fost inclus în lot.

Formaţia de start a lui Mulţescu:

Bălgrădean – Luchin, Durimel, D. Grigore, Grecu – Boubacar, Elton – C. Matei, Curtean, Lazăr – Ţucudean.

Rezerve: Lungu – Rus, Asanovici, Thicot, Rotariu, Dănciulescu, Maretici

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.