Dinamo nu joacă în Europa, dar face filmuleţe cu “marile” realizări

4 iun 2014 1698 afişări Liga 1
Dinamo nu joacă în Europa, dar face filmuleţe cu “marile” realizări

Dinamo a lansat marţi un filmuleţ în care sunt strânse toate motivele de mândrie din sezonul abia încheiat. Este o iniţiativă ciudată, ţinând cont că echipa lui Negoiţă a terminat campionatul pe locul 4, a fost surclasată de Steaua, şi-a vândut vedetele şi a pierdut dreptul de a juca în cupele europene din cauza faptului că a intrat în insolvenţă. Dacă performanţele sportive sunt inexistente, în schimb şefii dinamoviştilor se laudă cu capitolele relaţionare cu suporterii şi marketing.

În clipul postat şi pe YouTube şi intitulat „Povestea noastră continuă”, dinamoviştii se laudă cu „legendele reîntoarse la Dinamo” (n.r. - Dudu Georgescu, Dorin Mateuţ, Ionel Augustin, Florin Bratu), cu imnul cântat de întregul staff „roş-alb”, cu muzeul recent lansat la stadion şi cu acţiunile din şcolile bucureştene. „Câinii” n-au uitat să introducă în filmuleţ nici acţiunile caritabile la care au participat pe durata acestui sezon şi nici coregrafiile impresionante realizate de suporteri la meciurile cu eterna rivală, Steaua.

„Indiferent de rezultate am demonstrat că suntem o familie, că suntem câini până la moarte şi, nu în ultimul rând, că Dinamo este iubită în toată ţara. Împreună am reuşit să ajutăm persoane aflate la greu pentru că ne pasă de oameni! Legendele s-au întors la club pentru că Dinamo Bucureşti înseamnă Dudu Georgescu, Ionel Augustin, Dorin Mateuţ, Ionel Dănciulescu sau Florin Bratu. Alături de fani, de legendele clubului şi de toţi cei care iubesc culorile alb şi roşu, povestea noastră continuă”, este mesajul “câinilor” pentru anul recent încheiat.

Vezi aici montajul realizat de Dinamo ce rezumă întreg sezonul competiţional 2013-2014.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.