Dinamo, încă o dată în faţa lui "New Dinamo". Revoluţie în lotul "câinilor": cel puţin 9 jucători vor părăsi sigur "haita"

19 mai 2015 8790 afişări Liga 1
Dinamo, încă o dată în faţa lui "New Dinamo". Revoluţie în lotul "câinilor": cel puţin 9 jucători vor părăsi sigur "haita"

"New Dinamo" se va afla la un nou capitol în această vară, când şefii pregătesc o nouă revoluţie la nivelul lotului. Perioada de acum de la clubul din Ştefan cel Mare se aseamănă mult cu cea de la rivala Steaua, care, în urmă cu 4-5 ani renunţa la jucători pe bandă rulantă, în căutarea unei formule ideal. În cele din urmă în Ghencea s-a format un grup puternic, care a dominat un fotbal românesc extrem de slab şi probabil pe aceeaşi idee mizează şi Ionuţ Negoiţă.

Dinu Gheorghe şi Mircea Rednic au primit mână liberă, astfel încât după finalul acestei stagiuni ei vor trage linie şi vor decide ce fotbaliştii nu se încadrează în standardele formaţiei. Astfel, nu mai puţin de 9 jucători vor părăsi "haita" mai mult ca sigur, anunţă digisport.ro, dar numărul acestora s-ar putea mări, dacă pe numele fotbaliştilor vor veni şi oferte concrete.

În poartă par problemele cele mai mari, Naumovski Marc având şanse infime să continue. Mircea Rednic visează la Pecanha, dar portarul Petrolului este şi în atenţia Stelei, formaţie care ar avea întâietate.

Pe banda dreaptă Collins Fai nu l-a convins pe Rednic şi va pleca la rândul său, în timp ce fundaşul stânga Serginho va împărtăşi mai mult ca sigur aceeaşi soartă. Linia de mijloc va suferi şi ea modificări, Nicolae Grigore, Mansaly Boubacar şi Valentin Lazăr urmând a fi îndepărtaţi. Primii doi pentru că nu se ridică la nivelul dorit de tehnicianul echipei, al treilea pentru că a intrat în dizgraţia conducerii. Dialogul dintre mijlocaş şi Bărboianu - apărut în presă acum o lună, în care Lazăr îl înjura pe Anghelache - l-a determinat pe Negoiţă să îl declare "persona non grata".

Linia de atac se va baza pe Marius Niculae şi Bilinski, în timp ce Marius Alexe şi Gicu Grozav vor căuta succesul în altă parte, speră ei în străinătate. Sub contract cu Terek, Grozav are şanse infime să rămână la ruşi, dar nici Dinamo nu pare dispusă să plătească acea clauză de reziliere din contractul fostului "lup": 1 milion de euro.

În măsura în care va avea oferte, Cosmin Matei va fi lăsat şi el să plece, în timp ce situaţia lui Hatem Elhamed şi Gordan Bunoza e delicată. Deşi sunt consideraţi inamovibili de şefii lui Dinamo, acestora trebuie să li se prelungească împrumuturile. În măsura în care conducătorii din Ştefan cel Mare nu vor ajunge la un acord cu Ashdod şi, respectiv, Pescara, aceştia ar putea să nu mai continue sub comanda lui Rednic.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.