Dinamo, gata să se întoarcă la era Borcea! Omul de afaceri îşi anunţă revenirea: ”Pot ajuta la redresarea echipei. Am fost aproape să preiau Dinamo”. Condiţiile puse vor fi pe placul fanilor

16 oct 2018 5086 afişări Liga 1
Dinamo, gata să se întoarcă la era Borcea! Omul de afaceri îşi anunţă revenirea: ”Pot ajuta la redresarea echipei. Am fost aproape să preiau Dinamo”. Condiţiile puse vor fi pe placul fanilor

Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare, iar zvonurile potrivit cărora va reveni în fotbal au început să apară imediat. Într-un interviu acordat recent, ipoteza a fost cofirmată chiar de omul de afaceri. Nu exclude posibilitatea de a reveni la Dinamo, dar indirect, prin fiul său Patrick. Borcea pune însă condiţii. Se întoarce doar în cazul în care bucureştenii vor beneficia de un stadion nou şi dacă va primi sprijinul altor oameni de afaceri.

În momentul în care Dinamo va avea un stadion nou, sunt sigur că aş putea să ajut la redresarea clubului, spre a reveni în elita fotbalului intern şi internaţional. Alături de oameni de afaceri, cinci, şase, şapte, câţi s-or strânge şi împreună cu Ionuţ Negoiţă. Să fiu acţionar, prin Patrick, da! Dar nu să mă implic eu direct. Iar condiţia obligatorie: să fie stadion nou ca să fie o echipă competitivă”, a declarat Borcea pentru GSP.

Borcea a făcut o mărturisire surprinzătoare. A fost la un pas să preia Dinamo anul trecut, dar totul a picat.

Eu am fost aproape, de curând, să preiau Dinamo. În octombrie, anul trecut. Când am avut prima tentativă, prin cerere de liberare, să ies de "acolo". Atunci voiam să iau Dinamo. Atunci, da! Am vrut clar”, a continuat Borcea.

În cazul în care condiţiile vor fi respectate, omul de afaceri şi-a conturat lista cu oamenii din conducere.

Dacă venea sau dacă vine Florin Prunea în staff-ul administrativ, plus Bogdan Bălănescu, Dinamo ar avea cei mai buni conducători de fotbal din România. Era primul lucru pe care-l făceam, să-i am pe ei alături la Dinamo. Cu Bălănescu am lucrat, e super!, mai e şi Cristi Tănase de la Chiajna, poate-l convingeam şi pe el, şi el ar fi foarte bun la Dinamo şi-acum, îl puneam şi pe nea Cornel Dinu consilier, avem superechipă administrativă. Plus nea Tică Dănilescu, consilier şi el. Ai nevoie de oameni care au trecut prin viaţă”, a încheiat acesta.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.