Dinamo, coşmar fără sfârşit. Costel Orac a ajuns la capătul puterilor: "Suporterii sunt la limită. Situaţia asta durează de câţiva ani buni"

17 iul 2019 667 afişări Liga 1
Dinamo, coşmar fără sfârşit. Costel Orac a ajuns la capătul puterilor: "Suporterii sunt la limită. Situaţia asta durează de câţiva ani buni"

Dinamo a început dezastruos campionatul, după 0-5 cu Viitorul, iar Costel Orac spune că echipa se află de prea mult timp într-o situaţie dificilă.

În direct la ProSport Live, Costel Orac a vorbit despre situaţia de la club: "Din păcate, nici nu a început bine campionatul şi iar sunt probleme la noi, la Dinamo. E un lucru dureros, pentru că durează de prea mult timp şi situaţia asta incertă, şi lipsa de rezultate... Chiar dacă nu sunt şi nu am cum să fiu de acord cu anumite ieşiri, cred că şi ei (n.r. - suporterii) sunt de înţeles. Această situaţie durează de câţiva ani buni şi din punctul acesta îi înţeleg pe suporteri, au ajuns şi ei poate la limită", a spus Orac, la ProSport Live.

Gloria lui Dinamo a vorbit şi despre Dan Nistor, cel văzut drept starul echipei în acest moment: "Nu am apucat să văd decât puţin din meci, nu pot să-mi dau o părere despre joc. Dacă e normal să depindă de un jucător, indiferent cumm îl cheamă pe acesta, pot spune că nu numai Dinamo, ci orice club nu trebuie să depindă de un jucător de forma de moment a unui jucător", a spus Orac, la ProSport Live.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.