Dinamo continuă să transfere! Anunţul făcut de secundul Sebastian Moga: "Nu ascundem acest lucru"

8 aug 2019 11110 afişări Liga 1
Dinamo continuă să transfere! Anunţul făcut de secundul Sebastian Moga: "Nu ascundem acest lucru"

Dinamo va juca vineri la Iaşi, cu Politehnica, iar secundul Sebastian Moga şi atacantul Daniel Popa au prefaţat partida. Eugen Neagoe e din ce în ce mai aproape de echipă, iar Sebastian Moga a recunoscut că "Geană" nu poate trăi fără fotbal. Mai mult decât atât, secundul lui Neagoe a spus că probabil vor mai ajunge doi-trei jucători la echipă.

Sebastian Moga spune că jucătorii sunt pregătiţi pentru meciul cu Poli Iaşi: "Ne aşteaptă un meci dificil, împotriva unei echipe care are un start de campionat foarte bun, bine organizată, cu cea mai bună apărare după primele patru jocuri, dar băieţii sunt pregătiţi şi să sperăm că o să facem un joc bun. Mergem să câştigăm. Din păcate avem în continuare jucători accidentaţi, sunt cinci jucători accidentaţi. Sunt slabe şanse să revină unul sau doi jucători, vedem la antrenamentul de astăzi, în funcţie de ce va spune doctorul. Jucătorii sunt receptivi, înţeleg că este Dinamo, înţeleg ce se cere de la Dinamo. Au mai multă încredere în ei după rezultatul din etapa trecută.

Eugen Neagoe a fost la antrenament, a intrat puţin şi pe teren, că nu se poate abţine, La partea tactică, a vorbit puţin şi cu băieţii, ce le cere, ce le cerem pentru acest meci. Este puternic. Chiar glumeam cu el, i-am spus că acum este nou-nouţ, zero kilometri, ca la maşină, dar trebuie să mai treacă o perioadă. O perioadă mai scurtă probabil, o săptămână, două săptămâni, când o să revină. Eugen nu poate să trăiască fără fotbal, nu poate să stea departe de fotbal. Am încredere că o să revină mult mai puternic.

Am lucrat în această săptămână şi defensiv şi ofensiv. Sunt probleme în continuare, dar acestea nu pot fi rezolvate peste noapte, o să mai dureze o perioadă în care să punem lucrurile la punct. Nu ascundem faptul că mai sunt în vizorul anumiţi jucători, probabil că vor mai fi transferaţi 2-3 jucători", a spus Moga.

După tripla din partida cu Academica Clinceni, Daniel Popa spune că echipa e gata să câştige următoarele partide: "Suntem puţin mai relaxaţi, nu mai suntem timoraţi că nu am câştigat niciun meci, dar mult mai ambiţioşi pentru a câştiga următoarele meciuri, să dovedim că suntem jucători de Dinamo. Ne aşteaptă un meci foarte dificil. O echipă cu o apărare foarte bună, care nu a pierdut. Mergem acolo să luăm trei puncte.

Este cu totul altceva când domnul Neagoe vine la antrenament. Ne ajută foarte mult. Sperăm să revină cât mai repede alături de noi, să formăm din nou o echipă cum am fost la început", a spus Popa, joi, la conferinţa de presă.

Dinamo şi Poli Iaşi se vor duela vineri, de la ora 21:00, în Copou.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.