Dinamo – Academica Clinceni 4-2. Daniel Popa își salvează echipa! Hat-trick de excepție după pauză

Dinamo - Academica Clinceni 4-2. Daniel Popa își salvează echipa! Hat-trick de excepție după pauză
  • Publicat:
  • Actualizat:

Dinamo – Academica Clinceni 4-2 (D. Popa 52, 82, 90+3, Montini 56 / Vojtus 66, R. Ion 73)
Arbitru:
Adrian Cojocaru. Asistenți: Laszlo Bucsi și Marius Marchidanu
Stadion: Dinamo

Dinamo: C. Straton – Moura, Klimavicius, Bejan, Sin – Răuțăs, I. Filip (Sorescu 34) – Mihaiu, K. Bru, Moldoveanu (D. Popa 46) – Montini
Rezerve: Piscitelli – R. Grigore, D. Ciobotariu, M. Popescu, G. Crețu
Antrenor: Sebastian Moga (n.r secundul lui Eugen Neagoe)

Academica Clinceni: O. Vâlceanu – G. Matei, Chatziterzoglou, Patriche, Dobrescu – P. Pîrvulescus (Buziuc 46), Șut, B. Barbu, Nsiah – C. Dumitru (R. Ion 54) – J. Vojtus
Rezerve: Ureche – F. Achim, R. Ion, A. Răuță, Găină, Omar
Antrenor: Ilie Poenaru

Minutul 90+4: Fluier final! Dinamo se impune cu 4-2, după o repriză secundă de-a dreptul nebună. „Câinii” au condus cu 2-0, dar ilfovenii au preluat controlul jocului după ce Ilie Poenaru l-a înlocuit pe Cristian Dumitru cu Robert Ion. S-a făcut 2-2, iar ilfovenii au continuat să atace, căutând golul 3. Fazele fixe continuă să fie o problemă pentru Ilie Poenaru, iar Daniel Popa a profitat de această slăbiciune și a înscris pentru 3-2. În prelungiri, Popa a reușit să semneze tripla, după o pasă superbă a lui Mihaiu.

Este primul succes obținut de Dinamo în acest sezon, în timp ce Academica Clinceni are înfrângeri pe linie.


Minutul 90+3: GOOOL Dinamo! Daniel Popa reușește tripla, la capătul unui contraatac pornit din gheata lui Mihaiu. Popa a scăpat singur cu Vâlceanu, a săltat mingea peste portar, după care a înscris cu mult calm pentru 4-2.


Minutul 82: GOOOL Dinamo! Daniel Popa o readuce pe Dinamo în avantaj și reușește dubla. Sorescu a centrat la bara a doua, Vojtus l-a scăpat din marcaj pe Popa, iar atacantul intrat la pauză a înscris cu o lovitură de cap.


Minutul 73: GOOOL Academica Clinceni! Dezastru pentru Dinamo! Robert Ion egalează, ajutat și de devierea lui Florin Bejan. Fundașul central a deviat cu genunchiul, la colțul scurt, iar Straton n-a mai putut face nimic. De când Robert Ion a intrat în locul lui Cristian Dumitru, Dinamo n-a mai reușit să atace. Era 2-0 pentru Dinamo în acel moment, iar gazdele au crezut că meciul e încheiat. Ilie Poenaru l-a făcut șah-mat pe Sebastian Moga și n-ar fi exclus la Academica să forțeze golul 3 acum.


Minutul 66: GOOOL Academica Clinceni. Vojtus a reluat cu capul din șase metri, Straton n-a reușit să respingă balonul, iar ilfovenii revin în meci. După intrarea lui Robert Ion, jocul oaspeților a început să arate mult mai bine. Dinamo n-a mai jucat nimic după golul de 2-0.


Minutul 61: Ocazii pentru Clinceni. Vojtus și Robert Ion au trecut pe lângă golul de 2-1. Primul a șutat puternic din apropiere, dar a fost blocat de Straton. Robert Ion a încercat să trimită la vinclu, din centrul careului, dar mingea a trecut milimetric pe lângă bara din stânga lui Straton. Rămâne 2-0 pentru Dinamo.


Minutul 56: GOOOL Dinamo! Sorescu a centrat în fața porții, iar Montini vine lansat și trimite în plasă pentru 2-0. Academica Clinceni e la pământ.


Minutul 52: GOOOL Dinamo! După 322 de minute de secetă, Daniel Popa sparge gheața pentru echipa sa. Introdus la pauză, vârful s-a luat la trântă cu fundașii lui Ilie Poenaru, a trecut în forță prin defensiva ilfovenilor, iar în final l-a executat pe Vâlceanu, cu sânge rece. Dinamo trece în avantaj și rămâne de văzut cum vor răspunde oaspeții.


Minutul 46: S-a reluat partida dintre Dinamo și Academica Clinceni. Ambele echipei au schimbat la pauză. La Dinamo a intrat Daniel Popa, în locul lui Robert Moldoveanu. De partea cealaltă, Paul Pîrvulescu a fost înlocuit cu Buziuc. Pîrvulescu a fost iertat de cartonașul roșu în prima repriză, după un fault dur asupra lui Gabriel de Moura.


Minutul 45+2: Pauză. Dinamo – Academica Clinceni 0-0, după prima parte. Dramatic pentru Dinamo este faptul că, după 315 minute disputate în noul campionat, echipa n-a reușit să înscrie. Dinamo e singura echipă din Liga 1 care n-a înscris până acum. FC Viitorul a înscris de 9 ori până acum, iar FC Botoșani în 8 rânduri. Dinamoviștii au evoluat în șapte reprize până în acest moment, dar n-au reușit să înscrie nici măcar un gol. Există însă șanse ca în această seară să obțină primul punct din noul sezon.


Minutul 34: Schimbare la Dinamo. Iese Filip, intră Sorescu. E posibil ca mijlocașul să aibă probleme medicale.


Minutul 29: Ocazie pentru Dinamo. Kevin Bru a șutat puternic la colțul scurt, dar Vâlceanu a respins în afara terenului.


Minutul 21: Primul cartonaș galben al meciului.  Centralul Adrian Cojocaru l-a avertizat pe Paul Pîrvulescu, pentru un fault comis asupra lui Gabriel de Moura.


Minutul 20: Ocazie importantă pentru Robert Moldoveanu. Atacantul lui Dinamo a șutat de la 14 metri, însă a lovit greșit mingea, iar portarul Vâlceanu a prins fără probleme.


Minutul 15: Dinamo a început mai bine partida, însă ocazii importante întârzie să apară. Ilfovenii sunt extrem de precauți, însă lasă impresia că sunt cel puțin cu o clasă sub jucătorii lui Dinamo. Rămâne de văzut dacă elevii lui Sebastian Moga vor reuși să tranșeze rapid jocul sau dacă vor avea de înfruntat un nou meci dificil.


Minutul 1: A început partida dintre Dinamo și Academica Clinceni.


20:55 O nouă lovitură pentru Dinamo. Revenit în staff-ul lui Dinamo, secundul Iulian Mihăescu a dezvăluit faptul că Dan Nistor s-a accidentat din nou: „Am înțeles că a recidivat întinderea pe care o avea. Cred că va lipsi o bună perioadă de timp, nu se știe când va reveni”, a spus Mihăescu, înaintea jocului cu Academica Clinceni, citat de Telekom Sport.

Nistor s-a accidentat înainte de startul sezonului, într-un amical jucat la Săftica, în compania nou-promovatei Chindia Târgoviște, încheiat scor 2-2.


20:11 Avem echipele de start! Straton revine în poarta lui Dinamo. După 0-5 cu Viitorul, portarul adus de la Călărași a fost lăsat pe bancă, la jocurile cu Craiova și CFR Cluj. De partea cealaltă, Ili Poenaru l-a tras pe linie moartă pe Calancea, portar care a gafat atât cu Craiova, cât și cu CFR Cluj.


Secundul Sebastian Moga a declarat că Eugen Neagoe a discutat cu jucătorii și stabilește programul de pregătire al echipei, iar colaboratorii săi, Iulian Mihăescu fiind nou cooptat, pun în practică planul. Neagoe va reveni pe bancă la  finalul lui august, fiind în refacere după infractul suferit la meciul cu Craiova. „Noi suntem antrenor secunzi, antrenor principal este Eugen Neagoe. A fost cooptat în staff și Iulică Mihăescu, să ne dea o mână de ajutor, dar antrenor principal e Eugen Neagoe, noi nu facem decât să-l ajutăm. A fost și ieri la băieți, a discutat cu băieții, le-a spus să se pregătească, să fie serioși la antrenamente și are mare încredere în ei că pot să scoată rezultate bune de acum înainte. Fiind antrenor principal Eugen, normal că ne dă programul de antrenamente, de meci, cum joacă echipa, în ce sistem jucăm, normal, nu facem de capul nostru. Este decizia lui de a reveni în fotbal, momentan este antrenorul lui Dinamo, pentru mai departe nu știu exact, dar Eugen nu poate să stea departe de fotbal și cred eu că o să revină. Că o să fie Dinamo, o să vedem mai departe ce decizie o să ia”, a declarat Sebastian Moga.

  • Dan Nistor și Brito sunt accidentați.

„Sper să obținem prima victorie, dar mergem, totuși, cu speranța că putem obține punct sau puncte cu Dinamo”, a spus Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Academica Clinceni. „Am văzut că la Dinamo sunt probleme. Vedem și noi ce se întâmplă acolo, avem șansa noastră și sperăm să obținem prima victorie în Ștefan cel Mare”, a declarat și fundașul Gabi Matei.


 

Bogdan Savin / Autor
Activează de peste 17 în presa sportivă. La început a fost colaborator al departamentului care se ocupa de ligile inferioare, a „făcut practica” la meciuri din Liga 2 sau a treia și treptat a ajuns la secția „Fotbal Intern” a ProSport. A acumulat experiență și după patru ani a acceptat ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen