Dinamo a scăpat de insolvenţă, dar Nicolae Badea îşi anunţă retragerea! "Sunt dispus să-i vând acţiunile mele lui Ionuţ Negoiţă "

22 dec 2012 6524 afişări Liga 1
Dinamo a scăpat de insolvenţă, dar Nicolae Badea îşi anunţă retragerea! "Sunt dispus să-i vând acţiunile mele lui Ionuţ Negoiţă " Dinamo a scăpat de insolvenţă, dar Nicolae Badea îşi anunţă retragerea! "Sunt dispus să-i vând lui Ionuţ Negoiţă acţunile mele"

Situaţia de la Dinamo este din ce în ce mai dramatică. După ce "câinii" au fost ameninţaţi de UEFA cu excluderea din cupele europene dacă nu îşi vor achita datoriile financiare, preşedintele clubului, Nicolae Badea, a declarat că este dispus să-şi vândă acţiunile şi să se retragă.

Acesta i-a transmis lui Ionuţ Negoiţă că a stabilit preţul acţiunilor pe care le deţine la 7-8 milioane de euro. Dacă Negoiţă doreşte să devină unic acţionar, va mai trebui să-i plătească lui Dragoş Săvulescu alte 8 milioane de euro pentru partea acestuia de acţiuni. Suma pe care va trebui să o scoată din buzunar Negoiţă nu este însă doar de 15-16 milioane de euro, pentru acoperirea datoriilor clubului acesta mai având de plată până la 20-25 de milioane de euro, informează evz.

"Nu ne-am văzut. Doar am discutat la telefon de două ori. Urmează să ne vedem mâine (n.r. azi). Îi ofer domnului Negoiţă posibilitatea să rămână unic acţionar, aşa cum şi-a exprimat dorinţa. Îi vând acţiunile mele la valoarea lor nominală.

Am plătit la timp către ANAF suma de 170.000 de euro. Deci nu mai poate fi vorba despre insolvenţă la Dinamo, fiindcă noi ne achităm datoriile la stat.

I-am trimis încă de luni o scrisoare lui Negoiţă, care cuprindea răspunsul meu, însă probabil că nu şi-a verificat corespondenţa. Am primit o scrisoare de la dânsul, i-am răspuns oficial, tot într-o scrisoare. Iau în calcul plecarea de la Dinamo, din moment ce am trimis acea scrisoare", a spus Nicolae Badea pentru evz.ro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.