Din nou spartani

Din nou spartani
  • Publicat:
  • Actualizat:

Dinamoviștii s-au întors la munca de jos! Revenirea lui Mircea Rednic a însemnat și reintroducerea antrenamentelor spartane, dar efectuate cu zâmbetul pe buze. „câinii” au transpirat serios, dar atmosfera a fost una destinsă și relaxată.

Dănciulescu și compania s-au pregătit ieri pentru prima dată în cocheta bază de la Speyder, unde au la dispoziție toate condițiile moderne de antrenament. Din păcate, roș-albii de ce au fugit, de aia nu au scăpat: de caniculă! Lotul lui Dinamo a susținut exerciții fizice pe o temperatură apropiată de 30 de grade Celsius, care a stors și ultima picătură de energie din Blay . Intervalurile de alergare au fost adevărate dușuri cu apă plată. Foști colegi la naționala de tineret, grupul vesel format din Pulhac, Ropotan și nou-venitul Andrei Cristea a dat tonul la buna dispoziție. Aduși de la echipa a doua, ivorienii Zie Diabate și Attoukoura au fost integrați rapid în familie. Izvoranu, care și-a sincronizat frizura cu căldura de afară, a căzut victimă glumelor colegilor. Florin Bratu s-a antrenat separat, efectuând alergări ușoare, pentru că atacantul de 28 de ani a avut o săptămână de vacanță în plus, după ce s-a pregătit la finalul lunii mai alături de naționala lui Pițurcă.

 

 

 

 

 

 

 

Bogdan Savin / Autor
Activează de peste 17 în presa sportivă. La început a fost colaborator al departamentului care se ocupa de ligile inferioare, a „făcut practica” la meciuri din Liga 2 sau a treia și treptat a ajuns la secția „Fotbal Intern” a ProSport. A acumulat experiență și după patru ani a acceptat ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
×