Dică a anunţat cum se fac transferurile la FCSB! ”Cazurile” Planic, Coman sau Nedelcu

20 mai 2019 5264 afişări Liga 1
Dică a anunţat cum se fac transferurile la FCSB! ”Cazurile” Planic, Coman sau Nedelcu

La FCSB transferurile se efectuează pe bandă rulantă. În lotul roş-albastru se regăsesc printre cei mai scumpi jucători din Liga 1 Betano.

"Erau discuţii întotdeauna cu patronul, cu MM Stoica. Întotdeauna au fost discuţii pe transferurile jucătorilor. E clar că patronul decide. Eu pot să vreau un jucător de un milion de euro, dar cine decide dacă vine jucătorul acela, nu patronul?", a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport. Fostul antrenor al FCSB a detaliat: "Dintre jucătorii aduşi în acea perioadă s-a întâmplat să-i vreau şi eu, dar şi patronul. Şi eu mi l-am dorit pe Coman, pe Nedelecu...Pe Golfoca l-am vrut eu cu MM, pe Planic l-am dorit noi".
 

  • Nicolae Dică a antrenat la FCSB din vara lui 2017 şi până în decembrie 2018. Au fost aduşi zece jucători, cei mai scumpi fiind Florinel Coman (2.65 milioane de euro), Dragoş Nedelcu (2.3 milioane de euro) şi Constantin Budescu (750.000 de euro). Planic, oferit ca exemplu de Dică, a costat 300.000 de euro.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.