Dialog amuzant între Ilie Dumitrescu şi Marcel Popescu, în direct la TV! "Ce a păţit Băluţă? Ne vorbiţi despre Juventus şi Real" vs "Staţi, domnule, că nu mă forţaţi să vă spun. A fugit copilul de la şcoală"

12 apr 2018 11273 afişări Comentează şi tu Liga 1
Dialog amuzant între Ilie Dumitrescu şi Marcel Popescu, în direct la TV! "Ce a păţit Băluţă? Ne vorbiţi despre Juventus şi Real" vs "Staţi, domnule, că nu mă forţaţi să vă spun. A fugit copilul de la şcoală"

Preşedintele lui CS U Craiova, Marcel Popescu, şi analistul DigiSport, Ilie Dumitrescu, au dezbătut situaţia lui Alexandru Băluţă, jucător despre care s-a zvonit că a fost trimis la echipa a doua a clubului şi sancţionat financiar pentru ieşirea la adresa lui Devis Mangia, de după înfrângerea cu FCSB. 

ProSport a scris joi despre situaţia lui Alex Băluţă, cel care a avut o discuţie cu patronul echipei, dar şi despre accidentarea de care suferă atacantul de 24 de ani

În ultima sa intervenţie, Marcel Popescu a admis că atacantul a suferit o accidentare şi a lămurit situaţia jucătorului: "Nu există sancţiuni. Într-o familie, lucrurile se spală în familie. Se spală rufele în familie. Nu, nu a fost sancţionat. Se antrenează separat, are o presiune la coaste. Sunt sincop (n.r. - la echipă), care se cauzează tulburărilor interne, care sunt şi la FCSB. Sunt tulburări, cum am văzut şi al ei şi al Cluj. În viaţă comandă cine plăteşte".

A urmat un dialog amuzant, după ce Ilie Dumitrescu s-a arătat iritat de modul în care oficialul CS U ocolea un răspuns concret în privinţa lui Băluţă: 

Ilie Dumitrescu: "Ce a păţit Băluţă? E ok o ieşire de asta în decor, nu? Că ne vorbiţi despre Juventus şi Real".

Marcel Popescu: "Staţi, domnule, că nu mă forţaţi să vă spun. E linişte şi pace. Care e problema?"

Ilie Dumitrescu: "Niciuna! Dacă şi-a cerut scuze în faţa antrenorului, e perfect, nu?"

Marcel Popescu: "Sunt problemele noastre interne. A fugit copilul de la şcoală. Eu vreau să vă spun adveărul. Avem oameni care vin în număr de 28.000 la stadion, avem alţi oameni în ţară. Echipa nu a fost tulburată".

La finalul partidei cu FCSB, Alex Băluţă şi-a îndreptat energia negativă spre antrenorul său: "Eu eram pregătit, m-am pregătit toată săptămâna. Aş fi preferat să joc de la început. A fost frustrant că am fost rezervă, cred că aş fi adus şi un plus de prospeţime, aş fi împins mai mult echipa de la spate şi sunt sigur că rezultatul nu mai era acesta", a spus, pe un ton tăios, atacantul oltean cotat la 2 milioane de euro. "El trebuie să joace fotbal, nu să vorbească", i-a pus capac, puţin mai târziu, antrenorul Mangia. 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.