Dezvăluirea făcută de un fost antrenor al FCSB: "Schimbările de la Iaşi sunt ale lui Becali, vă spun sigur. Îmi zicea să nu-l mai bag, că oricum îl dă afară în vară"

10 mai 2018 9062 afişări Comentează şi tu Liga 1
Dezvăluirea făcută de un fost antrenor al FCSB: "Schimbările de la Iaşi sunt ale lui Becali, vă spun sigur. Îmi zicea să nu-l mai bag, că oricum îl dă afară în vară"

Sorin Cârţu a dezvăluit ordinele care veneau de la oficiala stadionului Ghencea, direct de la Gigi Becali! “Sorinaccio" a antrenat FCSB pentru doar două luni, în 2011.

După ce Becali a recunoscut că îi comanda lui Costel Gâlcă schimbările din inchisoare, acum Sorin Cârţu a dezvăluit un nou episod cu finanţatorul FCSB, în prim plan.

Antrenorul s-a raportat la partida pierdută de FCSB la Iaşi, cu CSM Poli şi şi-a amintit cum se comandau schimbările pe vremea sa: "Cele două schimbări din minutul 46 sunt ale lui Becali, asta vă spun sigur. Orice antrenor şi-ar dori să-l aibă pe Budescu până la final pe teren, pentru că îţi poate decide meciul oricând, fix cum s-a întâmplat cu Iaşi în meciul tur.

În perioada în care eram eu, vorbeam cu Becali înainte de meci sau după meci. Cele mai multe discuţii le aveam pentru Dică. Întotdeauna mă întreba de ce joc cu el, îmi zicea să nu-l mai bag, că oricum îl dă afară în vară. Dar îl foloseam, că era important, ţinea echipa”, a declarat Sorin Cârţu pentru ProX.

Inclusiv Becali a dezvăluit un episod incredibil, de pe vremea când se afla în închisoare: "Comandam tot din puşcărie! Lui Gâlcă, care spuneţi voi că avea mare personalitate, îi făceam schimbările. Am câştigat campionatul din puşcărie! La ora 23:00 se închidea telefonul. Dar dacă sunai la 23 fără un minut, rămânea deschis. Sunam la fără un minut şi lăsam telefonul deschis în furcă. Au schimbat regula în puşcărie când au văzut că las telefonul deschis şi vorbesc după mult timp. Din 45 de minute au redus timpul de convorbire la zece minute”, a declarat finanţatorul vicecampionilor.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.