Dezvăluire | S-a aflat suma pe care o investeşte Steaua în vitaminizarea jucătorilor. Cât îl costă pe Becali metodele de pregătire ale lui Thomas Neubert

23 ian 2016 15749 afişări Liga 1
Dezvăluire | S-a aflat suma pe care o investeşte Steaua în vitaminizarea jucătorilor. Cât îl costă pe Becali metodele de pregătire ale lui Thomas Neubert

Primul mandat al lui Reghecampf la Steaua, în care antrenorul a obţinut două titluri consecutive şi a dus echipa spre performanţe importante în Europa, a fost marcat de protestele rivalilor faţă de metodele de antrenament folosite de Thomas Neubert, preparatorul fizic adus de antrenor din Germania, care a uimit întreagul fotbal românesc.

Prestaţiile fizice ale jucătorilor, care în scurt timp au devenit cei mai puternici fizic din România, au atras imediat protestele rivalilor, care nu s-au ferit să insinueze că singura explicaţie pentru potenţa fizică a fotbaliştilor Stelei ar fi folosirea substanţelor interzise. Acum, la scurt timp după revenirile lui Reghecampf şi Neubert la clubul patronat de Gigi Becali, s-a aflat şi suma pe care aceştia au investit-o în primul mandat în Ghencea pentru vitaminizarea şi pregătirea fizică a jucătorilor.

"Nu cred că aceste antrenamente se pot face fără o alimentaţie şi o vitaminizare foarte bună. Şi ştim că Steaua este poate singurul club care alocă o sumă importantă din bugetul anual pentru acest lucru. Dacă îmi aduc bine aminte, în mandatul trecut al lui Reghe se vorbea de 300.000 de euro pentru vitaminizare", a dezvăluit, în direct la Dolce Sport, fostul arbitru Dan Lăzărescu.

Dacă Lăzărescu pune rezultatele bune obţinute de Thomas Neubert pe seama bugetului important alocat de club, Basarab Panduru îi oferă credit preparatorului fizic german, considerând că există o diferenţă între metodele sale de pregătire şi cele folosite de alte echipe: "Nu e neapărat ştiinţă ce fac ei, dar au un program de top, iar Neubert a fost primul care le-a împachetat frumos şi au dat rezultate. Acum toţi fac asta, dar nu dau rezultate. Aţi văzut că cei de la Tg. Mureş trag de TRX. Cum o dăm, cum nu o dăm până la urmă cel care a adus asta şi a pus totul într-un pachet frumos a fost Neubert! Să nu creadă cineva că poţi face câte trei antrenamente pe zi fără să iei vitamine de cea mai bună calitate! Este imposibil să te antrenezei zi de zi de câte trei ori!", a spus Panduru.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.