Despărţiţi de culori, uniţi de aceleaşi idealuri! Boicotul anunţat de galeria Stelei a dat roade: "câinii" pot intra la "unicul derby" cu tot arsenalul din dotare

31 oct 2012 6008 afişări Liga 1
Despărţiţi de culori, uniţi de aceleaşi idealuri! Boicotul anunţat de galeria Stelei a dat roade: "câinii" pot intra la "unicul derby" cu tot arsenalul din dotare Despărţiţi de culori, uniţi de aceleaşi idealuri! Boicotul anunţat de galeria Stelei a dat roade: "câinii" pot intra la "unicul derby" cu tot arsenalul din dotare

Demersul suporterilor din Ghencea a dat roade. Aşa cum ProSport v-a anunţat în exclusivitate în cursul dimineţii, fanii roş-albaştrilor au ameninţat că vor boicota "unicul derby" dacă adversarilor nu le va fi permis să intre cu arsenalul din dotare.

În numele spectacolului şi al "fenomenului", ultraşii erau dispuşi să renunţe la cel mai important meci al anului, dar, din fericire, lucrurile s-au calmat. Presiunile făcute de stelişti au avut ecou, astfel că suporterilor din Ştefan cel Mare le va fi permis accesul în tribune cu fulare, steaguri, bannere şi cartoane pentru coregrafia pregătită.

"De dimineaţă am auzit că nu ar fi vrut să îi lase şi ne-am gândit să facem totul pentru spectacol. Noi nu am vrut să boicotăm meciul, doar să rezolvăm problema. Între timp s-a rezolvat tot şi galeria lui Dinamo şi a noastră vor intra cu tot ce trebuie ca să facem spectacol", a explicat liderul peluzei Nord, pentru digisport.ro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.