Despărţire de Ando, Ciobi rezistă! "Fălcosul" nu mai este antrenorul lui Dinamo nici în acte

5 iul 2011 1964 afişări Comentează şi tu Liga 1
Despărţire de Ando, Ciobi rezistă! "Fălcosul" nu mai este antrenorul lui Dinamo nici în acte Despărţire de Ando, Ciobi rezistă! "Fălcosul" nu mai este antrenorul lui Dinamo nici în acte

Nicolae Badea şi Ioan Andone şi-au strâns aseară mâinile, iartehnicianul a plecat oficial de la echipă. Interesant este faptulcă înainte ca acest lucru să fie făcut public, Ando oferise maimulte declaraţii prin care spunea că poate reveni la echipă de la ooră la alta.

Ioan Andone, până aseară antrenorul din acte al "câinilor", esteacum şomer. Tehnicianul a ajuns la o înţelegere cu Nicolae Badea,iar imediat după amicalul dintre "câini" şi Maccabi Haifa, site-uloficial al clubului din "Ştefan cel Mare" a postat un comunicat depresă, prin care cele două părţi îşi mulţumeau una alteia pentrucolaborare. Astfel, s-au risipit şi ultimele zvonuri, alimentatechiar de "Fălcos". "Am convenit cu domnul Ioan Andone, pe caleamiabilă, încetarea raporturilor contractuale. Rezultatele obţinuteîn sezonul competiţional 2010-2011 au fost departe de aşteptăriledinamoviştilor", a spus preşedintele Consiliului deAdministraţie.

Făcea presiuni pentru restanţele financiare

Cu câteva ore înainte de a ajunge la un punct comun cu NicolaeBadea, antrenorul declara că este pregătit să meargă în Austria şisă preia echipa. Mulţi au spus că este o cacealma, şi astfeltehnicianul vrea să pună presiune pentru a-şi primi restanţelefinanciare pe care clubul i le datorează.

Vrea170.000 de euro
Se pare că este vorba de suma de 170 de mii de euro, dintre care100 de mii dintr‑un contract de sponsorizare promis de acţionari lasemnarea contractului şi 70 de mii rate contractuale neachitate.Aşa că Liviu Ciobotariu poate răsufla momentan uşurat, deşi maiaşteaptă şi căderea celeilalte variante vehiculate: IonuţChirilă.

Le mulţumesc suporterilor pentru ataşamentul faţă de echipă şisper din tot sufletul ca Dinamo să câştige iar trofee
Ioan Andone, antrenor

Îmi pare rău că nu am reuşit să fac performanţă! Mi‑am dorit enorm,ca orice dinamovist, să câstig cel puţin un trofeu încă din primulan de contract

Ioan Andone, antrenor

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.