Deşi e încă în umbra lui Arlauskis, Cojocaru are numai cuvinte de laudă despre portarul Stelei: "E un băiat foarte bun, extrem de ambiţios". Ce idol din fotbalul mondial are puştiul de 19 ani

14 nov 2014 609 afişări Liga 1
Deşi e încă în umbra lui Arlauskis, Cojocaru are numai cuvinte de laudă despre portarul Stelei: "E un băiat foarte bun, extrem de ambiţios". Ce idol din fotbalul mondial are puştiul de 19 ani

Valentin Cojocaru, portarul de rezervă al Stelei, a vorbit despre situaţia de la Steaua şi despre dificultatea de a se impune ca titular la o echipă care, în primele 14 etape ale Ligii 1, a primit doar opt goluri. Cu un Arlauskis în formă bună, Cojocaru a abordat o atitudine respectuoasă, vorbind despre răbdare şi despre posibilitatea de a creşte pe care Steaua i-o oferă la fiecare antrenament sau meci: "Nu simt nicio presiune, pentru că de mic sunt învăţat cu atmosfera de la Steaua. Mă bucur şi mă măguleşte aprecierea pe care cei din staff o au faţă de mine. Cât despre când voi fi titular, pot spune doar că timpul este cel care va decide dacă acest moment se va petrece acum, peste un an sau altă dată. Asta este mai puţin important, contează doar să joc bine. Important este că eu mă simt pregătit în orice minut şi la Steaua, şi la echipa naţională", a declarat Cojocaru pentru DigiSport.

Portarul în vârstă de 19 ani l-a lăudat pe Arlauskis şi a dezvăluit numele idolului său: "Mă înţeleg foarte bine cu Arla. Este un băiat foarte bun, foarte motivat, extrem de ambiţios.- Vorbim, ne dăm sfaturi, ne ajutăm. Cât despre modelul meu de portar, întotdeauna mi-a plăcut Buffon".

Cojocaru a încheiat spunând că nu se gândeşte, pentru moment, la un transfer în străinătate: "Mai întâi, să fac ceva pentru Steaua şi după aceea vedem noi ce se va întâmpla".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.