"Declaraţie de dragoste” pentru fanii lui "U"! Mutarea lui “U” la Buzău face victime: "Plec de la echipă dacă nu rămâne aici!

30 aug 2012 2353 afişări Liga 1
"Declaraţie de dragoste” pentru fanii lui "U"! Mutarea lui “U” la Buzău face victime: "Plec de la echipă dacă nu rămâne aici!

După ce Ana-Maria Prodan a anunţat plecarea Universităţii Cluj la Buzău, directorul sportiv Aurelian Băbuţan se opune. Acesta a anunţat că va pleca de la echipă în cazul în care aceasta nu va mai evolua în Cluj şi a mărturisit că a rămas impresionat de fani şi de oraş.

“Sper ca echipa să rămână la Cluj, pentru că e a clujenilor. Am venit să lucrez pentru Universitatea Cluj, nu în altă parte şi voi pleca de la echipă dacă aceasta se va muta. Voi rămâne în fotbal, dar nu în acest proiect. Suporterii sunt extraordinari, oraşul Cluj la fel, deci merită o echipă în prima ligă. Nu am trăit pe niciun stadion senzaţia pe care am trăit-o aici”, spune Băbuţan pentru ProSport.

“E păcat, avem echipă de primele 10 locuri”

Directorul sportiv al Universităţii Cluj e încrezător în lotul actual al lui “U” şi speră în continuare că Ana-Maria Prodan îşi va schimba decizia.

“Am venit cu sufletul deschis aici, mi-ar părea rău să se termine urât. Cred şi sper că lucrurile se vor rezolva şi echipa va rămâne la Cluj. Avem o echipă de primele 10 în Liga I. Eu nu am putere de decizie în această privinţă, dar speranţa moare ultima”, conchide Aurelian Băbuţan, care nu a reuşit încă să vorbească cu Ana-Maria Prodan.

Articol scris de Mihai CINPOERU

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.