Declaraţia care i-a fost fatală lui Dan Petrescu! Cornel Dinu l-a taxat imediat: "El vinde gogoşi. Se pare că îmbătrâneşte un pic mai ciudat"

10 apr 2018 15185 afişări Liga 1
Declaraţia care i-a fost fatală lui Dan Petrescu! Cornel Dinu l-a taxat imediat: "El vinde gogoşi. Se pare că îmbătrâneşte un pic mai ciudat"

Dan Petrescu şi-a atras un nou contestatar în persoana lui Cornel Dinu, care nu a putut trece prea uşor peste comparaţia cu Real Madrid, pe care a făcut-o antrenorul CFR-ului, şi nici peste ieşirea tehnicianului la adresa arbitrului de la CFR – Astra, 1-1.

"Nu mă surprinde declaraţia cu această emfază fără niciun fel de acoperire logică a lui Dan Petrescu. Nici Real Madrid, nici Juventus nu au avut rezultatele pe care le-au avut ei. Păi cu cine joacă Real Madrid, cu cine joacă Juventus? Deci el vinde pe unde nişte gogoşi care nu au nimic în comun cu realitatea!”, a declarat “Procurorul” pentru TelekomSport. 

“Bursucul” a încercat să-şi păstreze calmul imediat după ce a pierdut două puncte cu Astra Giurgiu, pe teren propriu, dar nu la fel au stat lucrurile şi în timpul meciului. În prima repriză, Petrescu a avut o ieşire la adresa lui Radu Petrescu: Era un băiat la locul lui şi se pare că îmbătrâneşte un pic mai ciudat! A avut şi o reacţie nepermisă total în prima repriză, s-a repezit spre bietul Radu Petrescu... Radu s-a comportant mai mult decât normal fiind operat pe creier, iar Dan Petrescu dă dovadă că se comportantă total anormal, poate fiind nevoie să fie operat comportamental. Pentru că pe creier nu îi dorim nimănui", a adăugat Dinu pentru sursa citată. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.