Dayro e modest: "Nu contează că am marcat, ci că a câştigat echipa"

19 oct 2009 58 afişări Comentează şi tu Liga 1
Dayro e modest: "Nu contează că am marcat, ci că a câştigat echipa" Dayro e modest: "Nu contează că am marcat eu, ci că a câştigat echipa!"

Steaua reuşit să se impună la Iaşi prin golurile marcate deDayro Moreno şi Janos Szekely, la capătul unui meci în care"roş-albaştrii" au fost bine chinuiţi de gazde. Szekely spune căera foarte important ca steliştii să se impună, victoria fiindbinevenită după seria de egaluri din ultima vreme.

"Iată că mai şi câştigăm, ăsta e obiectivul să câştigămfiecare meci. Era foarte important să batem în seara asta. Noimergem la victorie în fiecare meci. Ne pregătim să câştigăm şimeciul cu Fener pentru că vreau să mergem mai departe în EuropaLeague. Iaşiul, jucând fotbal, ne-a permis şi nouă să ne apropiemde poarta lor", a spus mijlocaşul Stelei, care speră căsuporterii vor umple stadionul la meciul de joi, cu Fener:"Avem nevoie de suporteri în meciul cu Fenerbahce, sper caaceştia să uite de conflictul cu patronul şi să ne încurajeze. Mi-edor de un Ghencea plin, cu fani care să neîncurajeze".

După ce a revenit cu gol la prima echipă a Stelei, Dayro Morenoa declarat că nu contează faptul că el a marcat, ci că echipa aşi-a adjudecat cele trei puncte. Columbianul a afirmat că a muncitfoarte pentru a reveni la prima echipă, dar se bucură că acestlucru s-a întâmplat acum.

"Nu contează golul pe care l-am marcat, contează că acâştigat echipa. Am muncit foarte mult pentru a reveni la primaechipă şi mă bucur că s-a întâmplat acum. Suntem obosiţi şi trebuiesă ne revenim până la meciul cu Fenerbahce. E o partidă foarteimportantă pentru noi. Mă bucur că am revenit!", a spusDayro Moreno la finalul meciului.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.