Dat afară de la Steaua, bun pentru Galata! Zapata, dorit la Istanbul chiar de şeful echipei! Polat: "Nu trebuie să-l ratăm"

13 ian 2011 22 afişări Liga 1
Dat afară de la Steaua, bun pentru Galata! Zapata, dorit la Istanbul chiar de şeful echipei! Polat: "Nu trebuie să-l ratăm" no title

Robinson Zapata a intrat în atenţia celor de la Galatasaray,scrie astăzi cotidianul Milliyet. Dat afară de la Steaua pe uşa dindos, columbianul se bucură de multă apreciere în rândul conduceriiechipei din Istanbul. Zapata a rămas în memoria turcilor după ce aapărat foarte bine în dubla Steaua-Galatasaray, din preliminariileLigii Campionilor, ediţia 2008.

Însuşi Adnan Polat, preşedintele Galatei, l-a lăudat pe fostulstelist, în faţa unui fost oficial, la o reuniune lunară aconducerii grupării. Bulent Tulun, fostul director sportiv alclublui, i-ar fi spus lui Polat: "Cum staţi cu aducereaunui portar? Să nu-l rataţi pe cel de la Steaua!".Răspunsul lui Polat? "Zapata? Da, ştiu că este un portarfoarte bun".

Bulent şi-a continuat lobby-ul: "Da, domnule preşedinte,în plus, este gratis, cred că nu trebuie să-l rataţi".Dialogul a continuat cu replica lui Polat: "Şi eu vreau catransferurile să fie realizate cât mai repede şi să mă liniştesc.Dar la mijloc sunt soţia, impresarul, jucătorul, echipa... Adicăsunt multe proceduri, unii jucători au chiar trei proprietari.Adică treburile acestea nu sunt uşoare".

Afacerea ar putea fi intermediată de Gică Hagi, cel care l-aadus la Steaua şi cu care portarul columbian a rămas în relaţiifoarte bune. În tot acest timp, echipa din Ghencea caută un portarcare să fie rezerva lui Tătăruşanu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.