Dan Petrescu a decis că e momentul să se adreseze FIFA: "A depus plângere. Sunt convins că se va rezolva". Ce vrea să obţină SuperDan

30 oct 2017 12989 afişări Liga 1
Dan Petrescu a decis că e momentul să se adreseze FIFA: "A depus plângere. Sunt convins că se va rezolva". Ce vrea să obţină SuperDan

Dan Petrescu merge la FIFA. Antrenorul CFR-ului a decis să se adreseze forului internaţional pentru a-şi recupera 700.000 de euro pe care îi are de primit de la Kuban Krasnodar, echipa din Rusia pe care a pregătit-o ultima dată în 2016.

După încercări repetate de a ajunge la o înţelegere cu conducătorii clubului rus pentru plata celor 700.000 de euro, Dan Petrescu a considerat că e momentul să se adreseze FIFA pentru a primi restanţele din perioada iunie - octombrie 2014, susţine agentul său: "Dan Petrescu a depus o plângere la FIFA şi sunt convins că se rezolva. Kuban Krasnodar a avut o perioadă mai frumoasă acum caţiva ani cand a venit Petrescu pentru prima dată, dar s-au schimbat lucrurile, s-a schimbat conducerea, iar actualii oameni nu au nicio treabă cu fotbalul", a spus Nicolae Pîrnău pentru ziare.com.

Antrenor la Kuban în 2009, când a făcut o figură foarte frumoasă şi a dus echipa din liga a doua până în partea superioară a clasamentului din prima ligă, Dan Petrescu s-a întors la Krasnodar în vara lui 2016, dar lucrurile nu au mers la fel de bine. Atunci, SuperDan a stat pe bancă doar până în octombrie, plecând la echipă în momentul în care clubul a început să se confrunte cu probleme financiare.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.