"Dacă la 20 de ani nu ai motivaţie, atunci când ai?". Ianis a marcat superb şi a punctat şi la declaraţii. Ce spune despre gol şi cum l-a surprins Rivaldo vineri seară: "A fost incredibil!"

13 apr 2019 4240 afişări Liga 1
"Dacă la 20 de ani nu ai motivaţie, atunci când ai?". Ianis a marcat superb şi a punctat şi la declaraţii. Ce spune despre gol şi cum l-a surprins Rivaldo vineri seară: "A fost incredibil!"

Ianis Hagi, 20 de ani, a marcat un gol superb în poarta lui Pigliacelli, a condus-o pe Viitorul spre o victorie importantă, 2-1 cu Craiova, iar la finalul celor 90 de minute de la Ovidiu a apărut în faţa jurnaliştilor cu un discurs foarte matur pentru vârsta sa.

"Ne doream victoria, ştiam că ne puteam apropia mult de Craiova şi jucam acasă. Suntem într-o formă bună, am încercat să profităm de ea. Nu mai avem trac şi presiune, jucăm fotbal din plăcere, ieşim la joc. Aţi văzut, am făcut presiune până la portar până în minutul 90+3. Aşa ni se transmite de pe margine, uneori ne iese, uneori nu. Iar am luat gol devreme cu ei, trebuie să fim mai atenţi la începutul meciului, dar, apoi, s-a văzut că am controlat jocul", a declarat Ianis, la Digi Sport, înainte să respingă din start ideea unei motivaţii suplimentare în apropierea de Craiova în clasament: "Nu a fost neapărat o motivaţie în plus, motivaţie avem zi de zi pentru că suntem tineri şi avem o carieră frumoasă în faţă. Trebuie să arătăm ce ştim, să ne câştigăm locul în echipele naţionale. Dacă la 20 de ani nu ai motivaţie, atunci când?".

Pentru Ianis, întâlnirea cu marele Rivaldo a fost una marcantă: "Sincer să fiu, nu mă aşteptam să mă aplaude Rivaldo. E o legendă, unul dintre cei mai buni care a făcut acest sport. Suntem bucuroşi, e un privilegiu să jucăm cu Rivaldinho şi să-l vedem pe Rivaldo. A intrat (n. red - Rivaldo) primele 20 de minute la antrenament, cred că toţi ne uitam numai la el. După ce s-a aşezat pe bancă, ne-am antrenat normal, dar primele 20 de minute au fost incredibile", a dezvăluit fiul lui Gică Hagi, care e conştient de momentul foarte bun pe care-l traversează: "Nu ştiu ce să zic, am mai marcat goluri din corner şi din lovitură liberă şi la naţionale. Sunt bucuros că-mi ajut echipa, în meciurile decisive sunt acolo cu gol şi pase decisive. Aşa mi se cere de la staff-ul tehnic, dar să nu uităm că jocul colectiv a fost unul excepţional. Pe lângă cele două goluri am mai avut ocazii, dar e bine că am marcat de două ori. Cred că golul e pe stilul Ianis, să zic aşa. Deocamdată nu-mi permit să mă compar cu două legende (n. red - Gică Hagi şi Rivaldo)".

"Ajax e o echipă cu renume, care produce tineri pe bandă rulantă. Nu ştiu ce să zic, dacă va fi vreodată un interes îl voi lua în calcul. Sunt la Viitorul, îmi place ce fac, îmi place că joc meci de meci. Iubesc fotbalul şi asta îmi doresc să fac mereu, să joc meci de meci indiferent la ce club voi ajunge", a mai punctat Ianis.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.