"Dacă batem, sunt cu Craiova de mic". "Săgeţile" trimise de Camora pentru FCSB : "Dumnezeu nu doarme, merită locul unu".

11 mai 2018 2793 afişări Liga 1
"Dacă batem, sunt cu Craiova de mic". "Săgeţile" trimise de Camora pentru FCSB : "Dumnezeu nu doarme, merită locul unu".

Căpitanul CFR-ului, Mario Camora, vrea al doilea trofeu de campion cu echipa sa. Jucătorul a ajuns în Gruia chiar înainte cu un an ca echipa clujeană să cucerească ultimul titlu, în 2012.

Străinul cu cele mai multe meciuri în tricoul CFR-ului ştie cum se câştigă trofee în astfel de momente: “Trebuie să 'mâncăm' terenul, cum se spune. Va fi decisiv meciul de la Astra. Avem un stres pentru că vrem să câştigăm dar e un stres bun”, a spus Camora.

Fundaşul care a marcat ultimul gol al CFR-ului spune că echipa sa a avut norocul pe care l-a meritat, în partida FCSB-ului, de la Iaşi. “Dumnezeu nu doarme. Aveam prea mult ghinion, am făcut un campionat foarte bun”, este de părere Camora, cel care susţine că va fi cel mai devotat fan al Craiovei, după meciul CFR-ului cu Astra. În cazul în care echipa lui Petrescu învinge, FCSB pierde la Craiova, clujenii devin campioni cu o etapă înainte de final. “Dacă batem, sunt cu Craiova de mic”, a glumit Camora.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.