Da Costa, pus pe liber de Timişoara

5 aug 2008 39 afişări Liga 1
Da Costa, pus pe liber de Timişoara După fiecare antrenament, Da Costa era nevoit să îşi pună comprese reci pe picior pentru a atenua din durerile musculare

Venit în această vară la Timişoara, Filipe Da Costa s-a antrenat la capacitate maximă foarte rar, având mereu probleme medicale la nivelul musculaturii. Neplăcerile îi erau create de o mai veche accidentare la coapsă, unde a şi avut mai multe recidive. Când a venit la Poli şi s-a ajuns la discuţiile contractuale, în angajament conducerea de pe Bega a trecut şi o clauză specială. Prin aceasta, timişorenii îşi rezervau dreptul de a rupe la orice oră contractul cu jucătorul în cazul în care problemele musculare reapar şi fotbalistul este mai mult indisponibil. Ghinion pentru Da Costa, lucrurile exact aşa au stat, şi portughezul a fost pus pe liber la două luni după venirea pe Bega. După primele două etape în care nu a prins nici lotul de 18 jucători, decizia s-a luat la nivel tehnic, s-a transmis spre conducerea clubului şi ieri contractul lui Da Costa a fost desfăcut.

În ciuda despărţirii premature dintre fotbalist şi Poli, acesta a avut timp să îl impresioneze pe preşedintele Marian Iancu. „Da, ne-am despărţit, dar este o problemă delicată şi nu doresc să o dezbat în public. Nu am de ce să dau detalii despre plecarea sa. Filipe este un om deosebit şi un jucător de mare valoare. Mi-aş dori să am ocazia să îl mai întâlnesc cândva”, a precizat Iancu. Da Costa venise liber de contract, după ce a plecat din Anglia, de la Leeds, tot din aceleaşi motive.

2 Cât a fost la Leeds, Da Costa a suferit două recidive la accidentarea pe care o avea la coapsă

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.