Curg ofertele pentru "câini". Cei 5 jucători care ar putea pleca de la Dinamo

28 iun 2013 9638 afişări Liga 1
Curg ofertele pentru "câini". Cei 5 jucători care ar putea pleca de la Dinamo

Dinamo trece printr-o perioadă de reconstrucţie. Echipa are un nou antrenor, iar sub comanda sa au venit mai mulţi jucători noi. Foarte probabil, o parte a jucătorilor cu vechime în "Ştefan cel Mare" ar putea părăsi echipa în această vară.

Cei mai curtaţi jucători sunt Marius Alexe şi Cristian Bălgrădean. Dinamo speră să obţină pentru cei doi circa 6 milioane de euro. Alexe ar putea ajunge în Rusia, la Kuban, dar dinamovistul mai este urmărit şi de echipe din Germania şi Italia. Bălgrădean ar putea ajunge în spaţiul ex-sovietic.

Constantin Anghelache a anunţat că aceşti doi jucători nu sunt singurii care ar putea pleca de la Dinamo. Recent, pe adresa clubului au sosit oferte pentru alţi 3 "câini".

"Mai mulţi jucători de la Dinamo, aflaţi, în aceste zile, într-un stagiu de pregătire temeinică la munte, în Poiana Braşov, supervizaţi şi de impresari străini, le stârnesc acestora interesul. În ultimele clipe au apărut oferte inclusiv pentru Nica, Grigore şi Cristea. Desigur, nu mai este cazul să amintim despre perspectiva avansată ca Alexe şi Bălgrădean să ia drumul unor campionate tari, mutări ce vor aduce beneficii importante atât clubului, cât şi jucătorilor", a declarat pentru www.ziaruring.ro, Constantin Anghelache, fără a preciza numele echipelor.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.