Cum s-a distrus prietenia Jean Vlădoiu - Ionuţ Lupescu: "Atunci s-a rupt totul"

10 apr 2019 7163 afişări Liga 1
Cum s-a distrus prietenia Jean Vlădoiu - Ionuţ Lupescu: "Atunci s-a rupt totul"

Jean Vlădoiu şi Ionuţ Lupescu au avut o legătură strânsă, ambii jucând la echipa naţională şi la Dinamo. Dar, relaţia s-a deteriorat după ce primul a ales să nu-l părăsească pe Răzvan Burleanu la alegerile pentru postul de preşedinte FRF, contracandidatul principal fiind "Kaiserul". În aprilie anul trecut, Burleanu a câştigat un nou mandat, cu 168 de voturi, faţă de cele 78 ale lui Lupescu.

"Cu Ion nu am mai vorbit de ... Da, din păcate, era unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Totul s-a rupt atunci când eu am anunţat că rămân alături de Răzvan Burleanu, care îmi oferise un post în federaţie. Vă rog să mă credeţi că Răzvan a vorbit cu mine, cu Belo şi cu săracul Didi Prodan, Dumnezeu să-l ierte, şi ne-a propus să rămânem. Eu am spus da şi pentru că nu aveam alte variante şi nu regret că am luat această decizie", a spus Jean Vlădoiu la Digi Sport.

"Am zis atunci că dacă Burleanu va pierde, eu oricum ştiu drumul spre Piteşti, unde merg săptămânal, nu e nicio problemă. Dar mi se părea normal să fac aşa", a mai spus fostul atacant, care a negat că Lupescu i-ar fi propus atunci chiar să facă parte din echipa sa de campanie: "Nu, sub nicio formă".

  • Cei doi au jucat în Germania şi acolo relaţia s-a sudat, iar Lupescu a fost cel care l-a propulsat pe Vlădoiu la Dinamo, în 1998.
  • Vlădoiu a ajuns la FRF în 2011 chiar la propunerea lui Lupescu, care era director general al federaţiei

"Eu când plec la drum cu un om, rămân cu el. Pentru mine este un om deosebit şi are tot respectul meu. M-a surprins că Lupescu încearcă să candideze şi să reintre în fotbalul românesc. Ştim că a lucrat în FRF, este omul care pe mine şi pe Belo ne-a adus la Federaţie, deşi Mircea Sandu nu şi-ar fi dorit persoane ca mine. La Belo nu era cazul. Iar Răzvan Burleanu este omul alături de care am lucrat patru ani şi care s-a purtat exemplar cu noi. Jos pălăria" - Jean Vlădoiu, în martie 2018

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.