Cum l-a făcut Şumudică pe Miriuţă să se simtă stânjenit în direct la TV! Antrenorul lui Kayserispor: "Aici nu-ţi dispare maşina din parcare" :)

13 dec 2017 14748 afişări Liga 1
Cum l-a făcut Şumudică pe Miriuţă să se simtă stânjenit în direct la TV! Antrenorul lui Kayserispor: "Aici nu-ţi dispare maşina din parcare" :)

Invitat la Ora Exactă în Sport, la Pro X, Vasile Miriuţă a vorbit despre ultimele evenimente de la Dinamo, iar pe parcursul emisiunii a intervenit şi Marius Şumudică.

Antrenorul lui Kayserispor a făcut totuşi o remarcă ce a părut că l-a deranjat pe Vasile Miriuţă, deşi acesta nu a comentat pe baza declaraţiei făcute de Şumudică: "În primul rând, îl salut pe domnul Miriuţă! Ce să spun... eu nu o să vorbesc de rău niciodată despre ce se întâmplă în fotbalul românesc. Cu bune, cu rele, de acolo am plecat. Dar aici e altceva, e diferenţă mare. Aici (n.r. în campionatul Turciei) nu-ţi dispare maşina din parcare", a declarat Şumudică. 

Antrenorul lui Kayseri a făcut referire la episodul din 21 noiembrie, când Miriuţă a vrut să se folosească de maşina dată de club, dar pe care nu a mai găsit-o în parcare. Antrenorul i s-a adresat secretarului general, Bogdan Bălănescu, dar explicaţia a venit de la preşedintele Alexandru David. Maşina fusese trimisă la revizia tehnică.

După intervenţia lui Şumudică, Miriuţă l-a lăudat pe omologul său: "Marius Şumudică e un antrenor foarte bun. S-a rezolvat cu maşina, am venit cu maşina clubului, nu e nicio problemă"

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.