Cum a ratat Steaua un transfer important: "Nu mi-au făcut nicio ofertă oficială, nimeni nu mi-a zis nimic"

14 dec 2012 3959 afişări Liga 1
Cum a ratat Steaua un transfer important: "Nu mi-au făcut nicio ofertă oficială, nimeni nu mi-a zis nimic" Cum a ratat Steaua un transfer important: "Nu mi-au făcut nicio ofertă oficială, nimeni nu mi-a zis nimic"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat că a renunţat la gândul de a-l achiziţiona pe Rui Duarte de la Rapid deoarce fotbalistul este neserios şi nu a venit la vizita medicală a Stelei.

Jucătorul a lămurit situaţia afirmând că deocamdată este sub contract cu Rapid şi nu poate efectua vizita medicală alături de o altă echipă. Rui Duarte a lăsat să se înţeleagă că ar fi dispus să vină la Steaua dacă va reuşi să-şi rezolve situaţia de la clubul giuleştean.

"Nu am avut nicio ofertă clară de la Steaua. Nimeni nu mi-a zis nimic. Eu am un contract cu Rapid, dar dacă ajung la un acord cu Rapid să mă despart în condiţii amiabile atunci putem vorbi despre un transfer. Eu îl respect pe domnul Becali, dar cât timp am contract cu Rapid nu pot merge la vizita medicală a Stelei", a declarat Rui Duarte la Sport.ro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.