CULISE | Steliano Filip s-a ţinut de cuvânt, pleacă de la Dinamo. Ce a obţinut fundaşul stânga după primele discuţii

26 dec 2017 23048 afişări Liga 1
CULISE | Steliano Filip s-a ţinut de cuvânt, pleacă de la Dinamo. Ce a obţinut fundaşul stânga după primele discuţii

În pofida faptului că ar trebui să se întărească serios pentru a putea ataca, în ultimele meciuri rămase din sezonul regulat, un loc de playoff, Dinamo pare mai dispusă să scape de cheltuielile importante şi să vândă jucători. Unul dintre cei mai promiţători fotbalişti ai ”câinilor”, Valentin Costache, a fost vândut celor de la CFR Cluj. La scurt timp după acest moment, căpitanul echipei, Paul Anton, a fost vândut şi el în Rusia la Anji Mahacikala. În această iarnă sunt şanse foarte mari ca Dinamo să se despartă şi de unul dintre cei mai vechi fotbalişti din lot.

Steliano Filip, unul dintre puţinii dinamovişti care au cochetat cu echipa naţională în ultima perioadă, a cerut şi a primit din partea conducerii acceptul pentru un transfer în perioada de iarnă. Motivele lui Steliano Filip sunt numeroase, însă totul a fost accentuat de revolta fanilor din toamna acestui an, atunci când Filip a fost criticat şi înjurat după episodul ”beţia de la Piatra Neamţ”. Mâhnit de faptul că i-a fost înjurată familia, Filip a promis că va pleca de la Dinamo, iar acum impresarii acestuia au demarat mai multe discuţii pentru un transfer.

Din primele informaţii obţinute de la surse din cadrul clubului Dinamo, se pare că pentru Steliano Filip există mai multe variante din Turcia, din Azerbaidjan, dar şi o variantă din liga a doua a Italiei. Deşi a purtat în repetate rânduri banderola de căpitan, Steliano Filip nu va întâmpina rezistenţă din partea conducerii în cazul în care îşi va găsi un club şi va fi lăsat să plece pentru o sumă de cel mult 400.000 de euro.

10.000 de euro pe lună încasează în acest moment Steliano Filip la Dinamo. Fundaşul este al doilea cel mai bine plătit fotbalist din lotul lui Miriuţă

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.