CULISE | Riscă titlul pentru mărunţiş! Becali poate face cel mai important transfer pentru o sumă modică, dar refuză din orgoliu

1 feb 2019 18025 afişări Liga 1
CULISE | Riscă titlul pentru mărunţiş! Becali poate face cel mai important transfer pentru o sumă modică, dar refuză din orgoliu

FCSB începe sâmbătă, la ora 14:00, campania prin care îşi doreşte să detroneze liderul CFR Cluj şi să câştige, după trei campanii consecutive în care a eşuat, titlul de campioană a Ligii 1 Betano. Echipa antrenată de Mihai Teja va juca la Călăraşi, cu Dunărea, meciul care o poate duce temporar la doar trei puncte de liderul clasamentului. Totuşi, în ciuda transferurilor importante, Teja începe cu un handicap acest an.

În partida cu echipa lui Dan Alexa, FCSB este nevoită să joace cu o improvizaţie importantă în defensivă. Mihai Bălaşa este accidentat, iar lipsa unui alt fundaş central în lot îl obligă pe antrenor să apeleze la improvizaţia Lucian Filip. În ciuda faptului că FCSB nu trece prin dificultăţi de ordin financiar, Gigi Becali a refuzat să plătească o sumă modică, raportată la precedentele transferuri, pentru a-şi întări postul.

FCSB a obţinut semnătura lui Iulian Cristea, fundaş central al lui Gaz Metan Mediaş, însă trecerea va fi perfectată doar la vară. Pentru a-l ceda încă de acum, Gaz Metan a cerut FCSB-ului 200.000 de euro, sumă respinsă din start de Becali, cel care a oferit doar 100.000 de euro. Cum medieşenii au refuzat propunerea, FCSB a rămas fără soluţii în centrul defensivei, lucru ce a derutat angajaţii clubului. ”Problema nu e legată de bani, ci de orgoliu. Gigi are impresia că ceilalţi profită de el, de aia nu vrea să mai dea o sută de mii de euro pentru Cristea. Asta cu toate că nu sunt bani mulţi. Spre exemplu, a încasat mai mult de atât în urmă cu doar câteva ore, când i-a lăsat să plece pe Jakolis şi pe De Amorim. Dar a spus că nu plătim, deci nu plătim! Să sperăm că nu se mai accidentează Bălaşa sau Planic”, spun pentru ProSport surse din cadrul clubului.

Strategia lui Becali 

Aşa cum ProSport scria încă de acum o săptămână, Gigi Becali plănuieşte să revină cu oferta de 100.000 de euro la finalul sezonului regular. Finanţatorul consideră că medieşenii nu vor mai avea motive să îl păstreze după ce îşi vor lămuri situaţia, prezenţa în playoff sau în playout. Totuşi, sursele ProSport indică faptul că oferta urmează să fie respinsă din nou: ”Singura ofertă a fost cea pomenită public, 100.000 de euro. Nu a fost acceptată şi nu o să fie acceptată nici după finalul sezonului regular. Pretenţiile lui Gaz Metan sunt clare: 200.000 de euro sau FCSB vede jucătorul abia la vară”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.