Cu numai un punct luat în 7 etape, Moldovan a demisionat! "Nu îmi reproşez nimic"

31 oct 2010 201 afişări Liga 1
Cu numai un punct luat în 7 etape, Moldovan a demisionat! "Nu îmi reproşez nimic" Moldovan şi-a dat demisia!

În urma înfrângerii suferită astăzi în faţa celor de la FCMTârgu Mureş, antrenorul Viorel Moldovan şi-a dat demisia de laconducerea echipei Sportul Studenţesc.

"Nu e declaraţie la cald, nu sunt nervos, doar puţinresemnat. Nu am chef să vorbesc nici despre jocul de azi, nicidespre echipă. Sunt mult prea orgolios ca să continui, am unorgoliu şi o mândrie mult prea mare ca să stau în coadaclasamentului, mi-aş dori ca toţi băieţii să se realizeze din punctde vedere material, au potenţial. E un grup valoros aici, dar nupot să continui în condiţiile actuale,. Echipa evoluază fărăsuflet, fără caracter, nu se poate să îţi doreşti mai mult numai la3-0 pentru adversari. Sunt băieţi care au viitorul în faţă, dartrebuie să îşi dorească mai mult de la fotbal şi de la viaţă.Personal nu am ce să îmi reproşez, am muncit pe brânci de când suntla cârma echipei, poate doar faptul că am venit într-un momentdificil şi nu am reuşit nicio victorie. Nu vreau să nominalizez penimeni sau să comentez un alt aspect în plus. Deocamdată nu amplanuri de viitor, merg acasă la Bistriţa ca să îmi văd mamabolnavă", a spus Viorel Moldovan la conferinţa depresă.

"Nu ştiu nimic! O să discut cu Viorel. De multe şi dacăvorbeşti cu cineva, iar acea persoană este foarte hotărâtă, nu poţis-o mai întorci din drum!", a declarat Vasile Şiman laSport.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.