CS U Craiova şi-a schimbat oficial numele. Noua denumire a clubului din Oltenia

22 iun 2018 22786 afişări Liga 1
CS U Craiova şi-a schimbat oficial numele. Noua denumire a clubului din Oltenia

Comitetul de Urgenţă a FRF a aprobat, vineri, solicitarea conducerii Craiovei de a schimba numele clubului din "Club Sportiv U Craiova SA" în "U Craiova 1948 Club Sportiv SA". 

"În conformitate cu dispoziţiile art. 28 alin. 4 şi art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de Urgenţă compus din Răzvan Burleanu - preşedinte FRF, Gino Iorgulescu - prim-vicepreşedinte FRF, Octavian Goga - vicepreşedinte FRF, cu unanimitate de voturi:

Având în vedere solicitarea LPF înregistrată la FRF sub nr. 2775 din 20.06.2018, precum şi cererea formulată de CS U Craiova SA la data de 11.06.2018, cerere însoţită de toate documentele prevăzute de art. 2 din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (inclusiv Certificatul de Identitate Sportivă conţinând menţiunea privind schimbarea denumirii), având în vedere Referatul Departamentului Juridic al FRF şi luând în considerare acordul membrilor Comitetului Executiv al FRF:

Aprobă, în temeiul art. 2 din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice schimbarea denumirii clubului CLUB SPORTIV U CRAIOVA SA în U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA". 

Decizia vine la câteva zile după ce Adrian Mititelu a anunţat pe pagina sa de Facebook, că a câştigat procesul privind palmaresul Universităţii Craiova la Curtea de Apel Timişoara. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.