CS U Craiova – Dinamo 2-2 | Derby de cinci stele la Severin: Burlacu a egalat în minutul 90, după ce alb-roșii au condus tot meciul. Penedo le-a refuzat victoria oltenilor în prelungiri

CS U Craiova - Dinamo 2-2 | Derby de cinci stele la Severin: Burlacu a egalat în minutul 90, după ce alb-roșii au condus tot meciul. Penedo le-a refuzat victoria oltenilor în prelungiri
  • Publicat:
  • Actualizat:

CS U Craiova – Dinamo 2-2 (Băluță 75, Burlacu 89 / Rivaldinho 19, Salomão 50)

CS U Craiova: Calancea – Screcius, Kelic, Briceag (Burlacus 58) – Martic, Rossi (Mateiu 14), Zlatinskis, Bancu – Gustavo, Băluță (cpt) s, Al. Mitriță (M. Roman 72)
Rezerve: Mitrovic – Mateiu, M. Roman, Popov, Burlacu, Spahija, Bărbuț.

DINAMO: Penedo – Romeras, Nedelcearu, Katsikas, M. Oliva – Mahlangus, P. Anton (cpt) (Nascimento 85) – Costachex, Rivaldinho (Hanca 46), Salomao – Bokila (Nemec 78)
Rezerve: Brănescu – Hanca, Nemec, Dudea, Nascimento, R. Grigore, I. Gheorghe.

22:33 Final de meci la Severin! Am avut parte de un derby în adevăratul sens al cuvântului. Cele două echipe ne-au oferit unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon, din punct de vedere calitativ.


22:28 Penedo, paradă incredibilă! Gustavo a șutat violent sub transversală din centrul careului, dar Penedo a respins cu vârful degetelor în afara careului. Corner pentru gazde. Mingea ajunge la Roman, care reia cu capul puțin peste poartă. Ocazii imense ratate de olteni. S-au arătat 7 minute suplimentare de la margine.


22:24 GOOOL Craiova! Burlacu a luat o acțiune pe cont propriu, s-a dus în lateral în partea dreaptă, dar a șutat la colțul scurt, în partea stângă. Penedo a fost prin pe picior greșit și nu a avut nicio reacție.


22:20 Căpitanul oaspeților, Paul Anton, îi lasă locul în teren lui Felipe Nascimento. Banderola de căpitan merge pe brațul lui Sergiu Hanca.


22:17 Dinamo scapă din nou! Mihai Roman a trimis din șase metri pe lângă poartă, după o centrare șutată a lui Burlacu. Roman a deviat la colțul scurt, dar nu a prins cadrul porții. Devis Mangia e un adevărat car de nervi pe marginea terenului.


22:11 Katsikas a făcut schimb de roluri cu Penedo! Oltenii s-au aruncat în atac după golul de 2-1. Băluță reluat peste Penedo din interiorul careului, mingea se ducea în poartă, dar Katsikas respins cu capul și a evitat un gol ca și făcut. Dinamo rămâne în avantaj pe tabelă.


22:10 GOOOL Craiova! Băluță marchează pentru 2-1 după o acțiune în viteză, la care mingea a fost pasată din prima, fără preluare. Burlacu a trimis în fața porții, căpitanul gazdelor a pus latul, iar mingea s-a dus în plasă în timp ce dinamoviștii erau amețiți de intensitatea fazei.


22:03 Mitriță a fost luat la țintă de Bancu, care a șutat spre poartă, dar a sfârșit prin a-și nimeri coechipierul. Jucătorul cu numărul 28 are nevoie de îngrijiri medicale după execuția lui Bancu.


21:58 Demonstrație de tehnică a lui Salomão! Mijlocașul le-a înnodat picioarele oltenilor, dar a fost deposedat de Martic. Aruncare de la margine pentru gazde. Gustavo a ieșit cel mai șifonat. Mijlocașul dinamovist i-a trecut mingea printre picioare cu călcâiul după care a plecat plecat pe partea opusă, moment în care Gustavo a rămas blocat.


21:54 Oltenii forțează marcarea unui gol de onoare. Mangia îl trimite în teren pe Burlacu în locul lui Briceag. Dinamo stă la adăpostul celor două goluri marcate de Rivaldinho și Salomão.


21:46 GOOOL Dinamo! Screciu a fost presat de Bokila și a scăpat mingea de sub control. Balonul a ajuns la Antona, care a prelungi pentru Salomão. Mijlocașul l-a învins fără probleme pe Calancea cu un șut pe jos, plasat la colțul scurt. La acest scor, Dinamo face 18 puncte și egalează Craiova în clasament.


21:40 S-a reluat jocul la Severin! Sergiu Hanca a fost introdus la pauză în locul lui Rivaldinho, ca urmare a cartonașului roșu primit de Costache în prelungirile primei părți.


21:20 Costache e și el eliminat! Mijlocașul l-a faultat grosolan pe Gustavo, cu talpa ridicată pe piciorul adversarului. Hațegan n-a stat pe gânduri și a scos din nou cartonașul roșu. După 30 de minute de joc, Zlatinski a fost eliminat pentru o lovitură cu cotul aplicată lui Costache.


21:14 Încă o șansă pentru gazde! Mitriță i-a luat la mână pe jucătorii lui Dinamo, a șutat din alergare la colțul lung, dar Penedo a fost din nou la post și a respins în lateral. Băluță a urmărit și a recentrat, dar s-a ridicat fanionul de la margine pentru ofsaid. Oltenii controlează jocul în inferioritate numerică.


21:10 Pe reluare se vede cum Zlatinski l-a lovit cu cotul pe Costache la faza respectivă, motiv pentru care mijlocașul a început să sângereze. Bulgarul a lovit din întoarcere, în timp ce Costache îl ocolea pentru a urmări balonul.


Captură Digi Sport.


21:08 Penedo, eroul lui Dinamo! Băluță a deviat din prima o centrare venită din dreapta, mingea s-a dus sub bara transversală, dar portarul alb-roșiilor a respins în centrul careului. A urmat reluarea lui Bancu, care a venit lansat și a trimis pe mijlocul porții, unde Penedo a intervenit din nou și a respins în afara terenului. Mingea s-a scurs milimetric pe lângă stâlpul din dreapta.


21:06 Salomao a trecut pe lângă 2-0! Romera a centrat, Bokila a întors cu capul în afara careului, unde a apărut Salomao care a șutat din voleu puțin pe lângă poarta lui Calancea. Oltenii au renunțat la defensiva în 3 oameni după eliminarea lui Zlatinski și se vor apăra cu patru jucători.


21:00 S-au încins spiritele la Severin! Costache a fost lovit de Bancu din cădere, după care a început să sângereze. Cele două echipe s-au încăierat la marginea terenului, iar Zlatinski a fost eliminat de Hațegan! Mahlangu și Băluță au primit și eu câte un cartonaș galben. În ediția precedentă a Cupei României, Craiova mergea mai departe în urma loviturilor de departajare, jucând în inferioritate numerică din minutul 63, când Băluță a văzut al doilea galben.


Captură Digi Sport


20:50 GOOOL Dinamo! Pe axa Bokila, Salomao, Rivaldinho, vârful brazilian reușește să scape singur cu Calancea pe care îl execută cu un șut la colțul lung. Mingea a trecut pe sub portarul gazdelor și s-a scurs în plasă. Oaspeții deschid scorul, contrar cursului jocului.


20:47 Zlatinski putea deschide scorul la 15 minute de la startul jocului, dar a reluat în plasa laterală o centrare trimisă de Martic la colțul lung.


20:42 Fausto Rossi s-a prăbușit pe gazon iar Ovidiu Hațegan oprește jocul pentru ca mijlocașul să primească îngrijiri medicale. Se pare că italianul va fi înlocuit cu Mateiu. Fausto Rossi a părăsit terenul în lacrimi, Mateiu se dezechipează și urmează să fie introdus pe teren. Craiova evoluează în 10 oameni în acest moment. Rossi a pasat din prima în lateral în urmă cu câteva momente, după care s-a prăbușit.


20:36 Defensiva dinamovistă a rezistat la primul contraatac al oltenilor. Băluță a sprintat spre poarta adversă, dar pasa filtrantă a căpitanului, destinată lui Mitriță, a fost oprită în ultimul moment de fundașii lui Contra.


20:32 A început derby-ul de la Severin dintre CS U Craiova și Dinamo! Gazdele au avut lovitura de start. În tribune se află și Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice a Federației Române de Fotbal. Comisia Tehnică este cea căreia Răzvan Burleanu i-a încredințat misiunea de a propune un nou selecționer.  


CS U Craiova – Dinamo, ora 20:30, este derbby-ul etapei a zecea din Liga 1. Dinamoviștii vin după un eșec usturător pe teren propriu, scor 1-2 cu ACS Poli Timișoara, înfrângere ce a scos echipa din „Ștefan cel Mare” din play-off.

Dincolo de dorința de a-și lua revanșa față de fani, meciul cu Craiova este unul cu adevărat special pentru roș-albi pentru că ar putea fi ultima partidă cu Contra pe bancă. Tehnicianul dinamovist este dorit la FRF pentru a-i lua locul lui Christoph Daum, iar antrenorul din ‘Ștefan cel Mare’ a declarat că va da un răspuns clar după derby-ul cu oltenii.

La Craiova, pe de altă parte, este mai multă liniște. Oltenii au pierdut un singur meci în actuala ediție de campionat, confruntarea cu CFR Cluj din etapa trecută. CS U Craiova se află pe locul 4 înaintea meciului cu Dinamo, cu 18 puncte, iar un eventual succes i-ar duce pe elevii lui Mangia până pe locul secund.

Valentin Nastaila / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Rana groaznică a lui Romario Benzar. Imaginea vă poate afecta emoțional
Rana groaznică a lui Romario Benzar. Imaginea vă poate afecta emoțional
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă…
Ce pastile a ingerat Adrian Mititelu Jr.! A fost în comă 10 ore, iar medicii s-au chinuit să-i salveze viața!
Ce pastile a ingerat Adrian Mititelu Jr.! A fost în comă 10 ore, iar medicii s-au chinuit să-i salveze viața!
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a dat buzna și.....
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a dat buzna și.....
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Câte zile e valabilă amiabila?
Câte zile e valabilă amiabila?
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen