Cornel Dinu şi-a găsit un nou "client" la Dinamo! L-a criticat pentru munca depusă şi a susţinut că "a preferat şuetele prin spate şi să stea la cafele!"

13 mar 2018 6480 afişări Comentează şi tu Liga 1
Cornel Dinu şi-a găsit un nou "client" la Dinamo! L-a criticat pentru munca depusă şi a susţinut că "a preferat şuetele prin spate şi să stea la cafele!"

Dinamo nu a scăpat nici în acest sezon de privirea vigilentă a lui Cornel Dinu, care i-a luat sub lupă pe mai mulţi fotbalişti din lot, iar acum a venit şi rândul lui Ionel Dănciulescu, după ce acesta a aunţat încă o dată că vrea să părăsească echipa. 

Directorul Sportiv al clubului a luat din nou o decizie radicală şi l-a anunţat pe Ionuţ Negoiţă, în ziua meciului cu Gaz Metan, că vrea să plece. Totuşi, această veste nu este una nouă, în condiţiile în care în iarnă Dănciulescu s-a întâlnit cu primarul Mihai Chirica pentru a veni la CSM Poli Iaşi.

La auzul veştii, Cornel Dinu a ţinut că facă anumite precizări: "El a mai făcut o astfel de declaraţie mi se pare că prin decembrie, dar atunci se pregătea de colinde. Avea alte preocupări. Acum sper să nu fie din nou un avertisment din ăla coreean. Al 520-lea avertisment că pleacă. Eu cred că el ar trebuie să fie mult mai implicat în tot ce înseamnă deciziile care se iau la Dinamo. Pentru că are o anumită experienţă, provine dintre jucătorii care au evoluat la Dinamo pentru o perioadă mai mare de timp", a declarat Dinu la TelekomSport. 

De asemenea, Dinu i-a observat calităţile de antrenor: "Însă probabil că sunt nişte numulţumiri pentru că nici el din câte îmi dau seama nu ştie ce vrea să fie, ori antrenor, ori conducător, ori una, ori alta. Eu rămân la părerea mea că are calităţi şi de antrenor, dar pentru asta trebuie să rişti şi să-ţi asumi nişte riscuri! Să ieşi la luptă, adică să antrenezi echipa. Are nişte calităţi din punctul ăsta de vedere. Am senzaţia că în ultimul timp s-a complătut mai mult la o cafea unde vorbea cu jucătorii. Dacă unul zice aşa ne aşezăm la o şuetă prin spate şi avem cu totul altă părere. 

Ori aici lucrurile trebuie să fie clare! Când ştii că ai o anumită capacitate, când ştii că poţi să faci nişte lucruri foarte importante te implici real. Părerea mea e că din acest punct de vedere Danciu nu s-a implicat, nu şi-a asumat nişte decizii şi impunând chiar nişte decizii", a adăugat Dinu pentru sursa citată. 

Dănciulescu a fost numit antrenor la Dinamo în noiembrie 2014, la o zi după ce Flavius Stoican a anunţat că pleacă, dar s-a refugiat în cele din urmă în conducerea clubului. 

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.