Copos plăteşte, Taher garantează

30 mar 2009 7 afişări Liga 1
Copos plăteşte, Taher garantează Patronul Rapidului se va împrumuta la bănci ca să achite 2,5 milioane de euro pentru licenţă

Rapid îşi ia sigur licenţa pentru sezonul 2009/2010. George Copos dă garanţii că până mâine va face rost de 2,5 milioane de euro, pentru a achita restanţele la bugetul de stat.

Banii vor veni în cele din urmă tot de la Taher, care i-a transmis lui Copos că-i va returna întreaga sumă dacă va deveni acţionar majoritar la Rapid. Patronul de la ANA susţine că a contactat mai multe bănci, care sunt dispuse să-l crediteze cu 2,5 milioane de euro. Timpul îl presează însă pe Copos, mai ales că mâine este ultima zi în care Rapid îşi mai poate achita datoriile la Ministerul Finanţelor. „Vom plăti. Mă împrumut la bănci şi voi face rost de bani. Avem termen până marţi să plătim câteva milioane de euro. Rapid nu poate să meargă în Liga a II-a şi principala mea preocupare e să luăm licenţa”, a spus George Copos.

Şi Taher este atent cu ce se întâmplă în Giuleşti. Între iordanian şi Copos a avut loc recent o discuţie în care Taher i-a transmis: „George, împrumută-te tu acum, plăteşte, iar în momentul în care eu voi deveni acţionar majoritar la Rapid îţi voi înapoia banii”. Omul de afaceri arab nu a sărit cu banii şi a ales această variantă de plată, deoarece este păţit. Taher a mai investit în vară 8 milioane de euro în Rapid, însă nu s-a ales cu nicio acţiune.

Comisioane de 1 milion de euro la impresari


George Copos a dezvăluit că în vară s-au plătit comisioane grase către impresari. „Eu am plătit în jur de 200.000 de euro către impresari în 16 ani de când sunt la Rapid. În luna iunie a anului 2008 s-au semnat contracte de 1.178.000 de euro! Asta spune totul!”, a declarat Copos.

Manea: „Să le dea primele băieţilor!”

Nae Manea i-a transmis lui George Copos că trebuie să le achite jucătorilor primele şi salariile restante până în meciul cu Dinamo. Patronul de la ANA spune că are alte planuri. „E uşor să spui că ar fi bine să se plătească salariile, dar sunt probleme mult mai mari la club”, a reacţionat Copos.

2,5 milioane de euro sunt datoriile Rapidului, ce trebuie lichidate până pe 31 martie

4,5 milioane de euro are de plătit Copos până în vară la Ministerul Finanţelor

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.