Copos a fost convins! Motivul incredibil pentru care Rapidul amână revenirea acasă: "Nu mai înţeleg nimic din circul ăsta"

3 sep 2011 4805 afişări Liga 1
Copos a fost convins! Motivul incredibil pentru care Rapidul amână revenirea acasă: "Nu mai înţeleg nimic din circul ăsta" Copos a fost convins! Motivul incredibil pentru care Rapidul amână revenirea acasă: "Nu mai înţeleg nimic din circul ăsta" 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/8689287/2/stadion-rapid-by-octav-ganea-9.jpg

Ultimele presiuni făcute de Dinu Gheorghe asupra lui George Copos dăduseră roade şi patronul acceptase termenii impuşi de CS Rapid pentru ca echipa de fotbal să revină pe Giuleşti. Spre seară, negocierile au intrat din nou în impas, astfel că giuleştenii au decis ca meciul Rapid - Braşov din 10 septembrie să se dispute în Regie.

Rapid şi CS Rapid trebuiau să semneze ieri contractul pentru fiecare dintre cele şase meciuri care i-au mai rămas Rapidului de jucat pe teren propriu în acest tur, dar George Copos a blocat din nou lucrurile. Condiţiile revenirii în Giuleşti erau foarte clare. George Copos trebuia să plătească 1.000 de euro pentru fiecare dintre cele şase jocuri, utilităţile la fiecare dintre cele şase jocuri, adică aproximativ 3.000 de lei pe meci, şi câte o tranşă de 20.000 de euro din datoria existentă. În total, ar fi fost cam 28.000 de euro pentru un singur meci! În acest caz, la finalul turului, datoria de 120.000 de euro către Ministerul Transporturilor ar fi fost stinsă, iar cele două părţi ar fi putut încheia un nou contract. Chiria de 1.000 de euro trebuia plătită cu 48 de ore înaintea fiecărui joc, altfel giuleştenii n-aveau voie să intre pe stadion.

Ciuperca de pe gazon a stricat afacerea

Surse din cadrul clubului ne-au dezvăluit că, exceptând presiunile făcute din toate părţile, George Copos ar fi avut de gând să accepte acest târg pentru că a primit asigurări de la Anca Boagiu, Mininstrul Transporturilor, că noul contract care va fi încheiat după stingerea datoriei va rămâne la 1.750 de euro pe lună. Aseară, târziu, lucrurile s-au schimbat, tot din cauza patronului, care nu vrea să revină în Giuleşti.

Dinu Gheorghe a mers personal în inspecţie la stadionul Giuleşti, pentru a vedea dacă e în stare să suporte un meci de fotbal. Însoţit de Adrian Oprişan, şeful firmei care s-a ocupat de îngrijirea gazonului în trecut, a constatat că pe stadion se făcuse curat, dar că gazonul are ceva probleme. Mai exact, o ciupercă a distrus iarba în câteva locuri (foto mic). George Copos n-a fost însă convins şi n-a mai permis semnarea noului contract şi trimiterea lui la CS Rapid, cerând un timp de gândire. Lucrurile se amână din nou, iar jocul cu FC Braşov se va juca în Regie.

Cineva de la firma lui Adrian Oprişan a văzut gazonul. Urmează să primim un răspuns să vedem în cât timp gazonul poate fi refăcut, dar acum nu se poate juca pe el
George Copos, patron Rapid

Jocurile rămase de disputat acasă în tur

Rapid - FC Braşov 10 septembrie
Rapid - CFR Cluj 24 septembrie
Rapid - CS Mioveni 15 octombrie
Rapid - Astra Ploieşti 29 octombrie
Rapid - Gaz Metan 19 noiembrie
Rapid - Sportul 3 decembrie

Am perfectat termenii finali ai contractului pe care l-am dat celor de la fotbal să-l semneze, dar n-au mai venit cu el să-l semnăm şi noi şi acum nu mai răspund la telefon. Ieri erau disperaţi să le dau contractul, iar acum s-au răzgândit din nou. Nu mai înţeleg nimic din acest circ
Vali Caciureac, preşedinte CS Rapid

Giuleştiul nu pare deloc pregătit pentru a găzdui meciuri de Liga I. Şefii Rapidului sunt totuşi optimişti, dar George Copos se opune

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.