Contra: "Nu ştiu dacă am loc la Dinamo! Rednic spune că are fundaşi de 3 milioane de euro!"

5 feb 2009 7 afişări Liga 1
Contra: "Nu ştiu dacă am loc la Dinamo! Rednic spune că are fundaşi de 3 milioane de euro!"

Comin Contra nu este tentat de o întoarcere în Liga 1 deoarece peisajul predominant este mult prea plin de stenograme, valize şi alte lucruri rele. Fundaşul a dezminţit astfel orice zvon apărut în ultima vreme cu referire la o posibilă întoarcere a sa la clubul din Ştefan cel Mare.

"Pentru ce să mă întorc în acest fotbal corupt, plin de valize şi stenograme? Fotbalul românesc asta înseamnă acum. Cristi ştia şi că familia e foarte importantă pentru mine, cea mai importantă. Am citit şi eu că am refuzat milioane de euro de la Dinamo, dar nu este nimic adevărat", a spus Contra pentru NewsIn.

Acesta oricum era convins că Mircea Rednic nu are nevoie de serviciile sale, pentru că 'Puriul' se laudă cu valoarea liniei de fund a echipei şi cu faptul că lotul alb-roşilor este complet. "Nu ştiu dacă la vârsta mea mai aveam loc la Dinamo. Am văzut că Mircea Rednic a declarat că are lotul complet şi că are fundaşi care valorează 3 milioane de euro", a conchis Contra.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.