Continuă "războiul" Rednic - Lucescu: "Eu îi propun să vină la Dinamo, dar nu aş mai putea lucra cu el". De ce crede "Puriul" că merită statuie în faţa stadionului din "Ştefan cel Mare"

9 feb 2019 6371 afişări Liga 1
Continuă "războiul" Rednic - Lucescu: "Eu îi propun să vină la Dinamo, dar nu aş mai putea lucra cu el". De ce crede "Puriul" că merită statuie în faţa stadionului din "Ştefan cel Mare"

Rednic şi Mircea Lucescu sunt în conflict, iar acum antrenorul dinamovist a comentat despre o variantă ce pare acum incredibilă: "Il Luce" la Dinamo. Dar, avertizează că dacă mutarea se va materializa, el va părăsi echipa.

"Nu cred că e adevărat. Nu l-au demis atunci, îl demit acum? În trei săptămâni încep preliminariile

"În primul rând nu cred, îl demiţi acum? Puteai să o faci după ultimul meci din Liga Naţiunilor. Ei şi-au anunţat sprijinul atunci, iar în trei săptămâni încep preliminariile"
, a spus Rednic după victoria cu Sepsi, 1-0, referindu-se la faptul că Mircea Lucescu va fi îndepărtat de pe banca naţionalei Turciei, aşa cum a anunţat presa internaţională.

"Puriul" a vorbit şi despre "războiul" purtat cu Lucescu. "Declaraţiile mele au fost foarte clare, apoi au apărut reacţii din partea altor foşti colegi. Dar, suntem maturi, ar trebui să-şi vadă fiecare de treaba lui. Îmi pare rău de decizia luată de Mircea Lucescu. Pentru mine reprezintă un om pe care-l respect...Dar, când vezi că apare cu declaraţii din astea...", a explicat tehnicianul. Întrebat ce ar face dacă Lucescu ar veni la Dinamo, Rednic a anunţat: "Eu îl propun să vină la Dinamo, m-aş bucura să vină aici, dar niciodată nu aş putea lucra cu el. Eu am drumul meu, am promis o primă şi o dau, când a fost nevoie am ajutat şi prin meserie, şi financiar. Am văzut că foşti colegi mă critică, se bagă ei într-o discuţie în care nu e treaba lor...Să vină aici (n.red. - legat de varianta ca Lucescu, Andone şi Lupescu să investească la Dinamo)...atunci cei de la Dinamo să-mi facă mie statuie că vin ei, că am reuşit să-i aduc la echipă. (n.red. - conflictul cu Lucescu i-ar fi determinat pe foştii colegi ai lui Rednic să facă front comun împotriva actualului antrenor)".

 

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.