Continuă războiul de la Dinamo! PCH a pus tunurile pe Dănciulescu: "Vorbeşti mult şi prost. Decât să baţi câmpii la TV, mai bine pui mâna pe-o carte"

6 iun 2019 11863 afişări Liga 1
Continuă războiul de la Dinamo! PCH a pus tunurile pe Dănciulescu: "Vorbeşti mult şi prost. Decât să baţi câmpii la TV, mai bine pui mâna pe-o carte"

Suporterii lui Dinamo continuă războiul cu conducerea clubului, iar joi seară a venit rândul lui Ionel Dănciulescu să intre în vizorul PCH. După ce au luat cu asalt Hotelul RIN şi după ce i-au lăsat lui Bogdan Bălănescu un banner în faţa casei, ultraşii au trecut la Ionel Dănciulescu. Fost jucător în "Groapă" şi actual conducător, Dănciulescu a anunţat joi că Eugen Neagoe va rămâne antrenor la Dinamo, după care a spus că suporterii vor renunţa la aceste proteste. În replică, fanii i-au transmis să nu mai bată câmpii la televizor şi să nu mai vorbească atât de mult şi prost.

Fanii lui Dinamo anunţă că nu se mai opresc de această dată şi vor ca echipa să intre pe un alt drum, unul pe care să nu se regăsească preşedintele Bogdan Bălănescu. Iată comunicatul emis joi de Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook:

De ce trebuie să plece Bălănescu:

1. A dovedit că e un conducător slab. A făcut un gest specific conducătorilor complexaţi de lipsa de autoritate. A încercat să-şi consolideze poziţia de şef printr-un abuz. Este vorba de acelaşi mecanism din mintea unui arbitru anonim, care la o fază de galben îi arată cartonaşul roşu lui Ronaldo pentru a ieşi în evidenţă.

2. L-a adus ca antrenor pe omul fraţilor becali, groparii lui Dinamo, condamnaţi penal tocmai pentru banii furaţi de la acest club şi de la Stat.

3. A căutat să-i impună lui Rednic jucătorii care să intre titulari. S-au pierdut meciuri decisive în ultima perioadă chiar pe mâna acelor jucători.

4. Sifonează la presă. Ăsta e un alt complex al omului prost. Te vinzi presei ca să-ti asiguri susţinerea în media.

5. Oricum nu mai are viaţă la Dinamo. De când a dispărut steaua prin liga a 4-a, nu ne mai regăsim motivaţia şi riscăm să ne cuminţim prea mult. Noroc că acum îl avem pe Bălănescu...

6. Obiectivul nostru în momentul ăsta nu este nici playoff-ul în 2020, nici Cupa, nici Campionatul. Aşa cum obiectivul lui este să ducă Dinamo în zona de control a fraţilor de la Poarta Albă, tot la fel obiectivul nostru principal este să scăpăm de el.

7. Pentru că prezenţa lui în club de azi înainte este o sfidare la adresa suporterilor.

8. Pentru că în afară de două înjurături de golan adresate lui Edi Iordanescu, nu s-a remarcat cu nimic de când e prin curtea noastră.

9. Pentru că nu credem că are mai mulţi ani de şcoală decât are Borcea de puşcărie.

10. Pentru că odată pornit iureşul, nu mai poate fi oprit. Şi orice pas înapoi ar fi interpretat ca slăbiciune. Aşa cum a spus şi Dănciulescu in seara asta la Digi Sport.

ŞI CU ASTA TRECEM LA DECLARAŢIILE DOMNU' LUI IONEL...

”Am mai trăit astfel de momente. O să treacă.” ”Eu m-am întors la Dinamo pentru că am fost dorit de Rednic. Dar sunt prieten cu Bogdan Bălănescu de foarte mulţi ani.”

"Dinamo are antrenor acum. Numele lui este Eugen Neagoe.  Este antrenorul lui Dinamo şi va rămâne”. Ce spune el despre revolta suporterilor: ”Am mai trăit astfel de momente la Dinamo. O SĂ TREACĂ.”

Ai grijă Danciule! E păcat de ăia 10 ani de care ai avut nevoie ca să reintri în graţiile suporterilor... Vorbeşti mult şi prost, Danciule. Şi nici nu faci diferenţa între DOAR şi DECÂT. Fii atent aici: DECÂT să baţi câmpii pe 100 de euro la Digi, mai bine pui mâna pe-o carte...

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.